Amerikāņu rokgrupas Aerosmith solists Stīvens Tailers (attēlā) pēc kritiena no skatuves koncerta laikā Stērdžisas motorallijā trešdienas vakarā nogādāts slimnīcā.

Īsi pirms kritiena Tailers centās izklaidēt publiku dejojot, jo dziesmas Love in an Elevator laikā sabojājās apskaņošanas sistēma, laikrakstam Rapid City Journal pavēstīja viens no koncerta apmeklētājiem. Atrodoties uz skatuves "mēles", dziedātājs sagrīļojies un atmuguriski nokritis. Viņam palīdzēt piesteigušies apsargi.

Īsi pēc pusnakts Tailers tika aizvests aizkulisēs, un grupas ģitārists Džo Perijs iznācis pie publikas, lai paziņotu, ka 61 gadu vecais mūziķis aizvests uz slimnīcu un koncerts neturpināsies.

Rapidas reģionālās slimnīcas koordinators Robs Brandegens atklāja ziņu aģentūrai Associated Press, ka ceturtdienas rītā Tailers bija ceļā uz slimnīcu, taču vēlāk atteicās sniegt papildu informāciju.

Piektdien atklājies, ka saskaņā ar Perija sievas Bilijas ierakstu mikroblogu tīklā TwitterTailers salauzis plecu, kā arī savainojis galvu un muguru.

Kāda fana uzņemtu videomateriālu ar neveiksmīgo Tailera kritienu varat noskatīties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!