Foto: Mango

Nedēļas nogalē ar atraktīvu pasākumu Galerijā Centrs tika atklāts Rīgā pirmais populārā skandināvu zīmola S'NOB veikals, kas ļaus arī rīdziniekiem un pilsētas viesiem turpmāk iegādāties labākos Dānijas modes dizaina paraugus.

Veikala atklāšanas pasākuma apmeklētājiem bija iespēja ne tikai nobaudīt gardas uzkodas un atspirdzinošus dzērienus, bet arī novērtēt S'NOB piedāvājumu stilīgā modes šovā.

Starp veikala atklāšanas viesiem bija arī vairāki sabiedrībā atpazīstami cilvēki - novērtēt jaunā veikala piedāvājumu bija ieradusies aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele, dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes draudzene un biznesa partnere Santa Kola un citi stilīga dzīvesveida cienītāji.

Par vakara muzikālo noformējumu rūpējās viens no šobrīd pieprasītākajiem pašmāju dīdžejiem Markus Riva, kurš pēc tam visus modes cienītājus arī uzņēma savā aizgādībā nodotajā Vecrīgas klubiņā Dstyle. Rīgā atvērtajā S'NOB veikalā būs iespējams iegādāties ne tikai trīs zīmola kolekciju - S'NOB de Noblesse, St. Martins un Margit Brandt - apģērbus, bet arī izsmalcinātās DYRBERG/KERN rotaslietas un mājas lietas no NORR Living.

Visu S'NOB pārstāvēto zīmolu vienojošā tendence ir perfektais dizains un augstas kvalitātes dabīgo materiālu izmantošana ražošanā, kas ir īpaši nozīmīgi mūsdienīgām sievietēm, kuras ne tikai interesējas par modes aktualitātēm, bet arī domā par nopirktā apģērba ilgtspējīgu atrašanos garderobē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!