Foto: Reuters/Scanpix

Barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna (attēlā) frizierim ik nedēļu tērē 23 tūkstošus ASV dolāru nedēļā jeb gandrīz 100 tūkstošus mēnesī, ziņo izdevums The Daily Mail.

Rianna jau kopš savas muzikālās karjeras sākumā fanus regulāri pārsteidz ar ne tikai ar dažādiem interesantiem un bieži vien pikantiem skatuves tērpiem, bet arī ar drosmīgām frizūras izmaiņām.

Tagad tapis zināms, ka rūpes par matu sakārtojumu, kuru savas karjeras laikā Rianna radikāli mainījusi vismaz 13 reizes, nav dziedātājas lētākā vājība - ik nedēļu viņa šim prieciņam iztērē 23 tūkstošus dolāru.

Rūpes par saviem matiem viņa uzticējusi vienai no slavenību vidū iecienītākajai Holivudas stilistei Ursulai Stīvenai, kura par vienu apmeklējuma reizi no klientiem prasa vairāk nekā trīs tūkstošus dolāru.

Tā kā Riannas matu rota gadu gaitā piedzīvoto radikālo pārvērtību dēļ prasa īpašu uzmanību, dziedātāja pie pieredzes bagātās stilistes dodas ik dienas, kad vien koncertu grafiks un citi darba pienākumi to ļauj.

"Riannai patīk būt dažādu jaunu stilu pirmatklājējai, bet tas viņai dārgi maksā, tomēr viņas regulārās publiskās gaitas ātri vien ļauj frizūrā ieguldīto naudiņu atpelnīt," medijiem atklājis kāds dziedātājas paziņa.

Viņš arī pastāstījis, ka dziedātāja un viņas friziere kļuvušas praktiski nešķiramas - stilistes pakalpojumi Riannai pieejami jebkurā diennakts laikā septiņas dienas nedēļā, un tas arī esot viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc jaunajai sievietei nākas šķirties no tik lielām naudas summām.

Galerijā: ieskats Riannas stila pārvērtībās pēdējo gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!