Foto: Publicitātes attēli

Pasaules vecākās modeļu aģentūras Ford Models konkursa Supermodel of the World pasaules finālā šī gada uzvarētājas un trešdien atklātās Riga Fashion Week 2010 "sejas" Katrīnas Karlīnas Caunes (attēlā) fotogrāfija nonākusi uz vāka žurnālam, kuru līdz šim rotājušas tikai topmodeles.

Pēc uzvaras Ford Models rīkotajā konkursā, kas norisinājās šī gada sākumā Brazīlijā, Katrīna Karlīna Caune ieguva 250 000 ASV dolāru vērtu kontraktu ar šo aģentūru, kas pamatoti tiek uzskatīta par  vienu no prestižākajām pasaulē.

Pēc šīs uzvaras 17 gadus vecā jelgavniece, kura ir finanšu ministra Einara Repšes māsas meita, ļoti veiksmīgi turpina savu modeles karjeru, un šī gada aprīlī viņas fotogrāfijas ievietotas žurnālā Cover, kā arī rotā modes pasaulē atzītā izdevuma vāku.

Kā norāda Katrīnas Karlīnas Caunes pārstāvji no pašmāju aģentūras 2bmodels, šis fakts ir nozīmīgs ar to, ka līdz šim Cover žurnāla vākiem tika fotografētas tikai topošās topmodeles, un tas apliecina latviešu skaistules optimistiskās nākotnes izredzes modes biznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!