Foto: Reuters/Scanpix

Aktiera Orlando Blūma sieva un viena no apakšveļas zīmola Victoria's Secret "eņģelīšiem" Miranda Kerra (attēlā) pēc neilgas pauzes bērniņa piedzimšanas dēļ atsākusi aktīvas modeles gaitas, un, lai atzīmētu šo notikumu, viņai uzticēta šī gada dārgākā krūštura Fantasy Treasure prezentācija.

Tūkstošiem sieviešu iecienītais veļas ražotājs Victioria's Secret ik gadus, tuvojoties Ziemassvētkiem, rada ekskluzīvu krūšturi, kura vērtība pārsniedz divus miljonus ASV dolāru. Katru gadu šī dārgā apakšveļas gabala prezentēšana tiek uzticēta citai tompodelei, bet šoreiz iespēja defilēt divarpus miljonus vērtajā krūšturī tikusi Kerrai.

Pati Kerra pirmo reizi grezno apģērba gabalu ieraudzīja un piemērīja, fotografējoties Victoria's Secret Ziemassvētku sapņu un fantāziju katalogam, un neslēpa sajūsmu par mākslinieku paveikto.

"Tas ir liels pagodinājums nēsāt šādu krūšturi. Tas ir satriecošs mākslas darbs! Es tajā jūtos kā nāriņa un nespēju noticēt, ka uz mana auguma ir 2,5 miljoni dolāru," jūsmojusi modele.

Krūtis paceļošais veļas gabals ir jūras krāsā, un to pēc Victoria's Secret pasūtījuma radījusi Londonas juvelieru kompānija Long Island. Krūštura veidošanā izmantoto 3400 dārgakmeņu - baltie un dzeltenie briljanti, pērles, akvamarīni un citi.

Ikgadējā Fantasy Treasure krūštura prezentēšana un defilēšana tajā Victoria's Secret gada noslēguma šovā tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem panākumiem, ko iespējams gūt apakšveļas modelei, un pirms Kerras ar šo pienākumu godam tikušas galā tādas skaistules kā Heidija Klūma, Adriana Lima, Žizele Bundhena un citas pasaules supermodeles.

Mirandas Kerras prezentētais krūšturis gan ir tikai šī gada dārgākais brīnums – Ginesa rekordu grāmatā ir iereģistrēts kāds 15 miljonus ASV dolāru vērts krūšturis, kuru arī pirms dažiem gadiem izstrādāja Victoria's Secret dizaineri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!