Foto: Mango

23. februārī bītbokseru trio PeR dalībnieks Ralfs Eilands (attēlā) kā modelis debitēs dizaineres Felipes Rohasas Lanosas skatē, kas norisināsies prestižās Londonas modes nedēļas ietvaros.

10. klases skolēns Ralfs sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpj sajūsmu, ka ticis uzaicināts kā modelis tik vērienīgam pasākumam. "Tas tiešām ir tā wow! - debitēt kā modelim Londonas modes nedēļā. Tie ir lieli panākumi!" priecājas jauniņais mūziķis.

Uz jautājumu, vai nepilngadīgam skolēnam mācību gada spraigumā būs viegli izrauties uz tādu pasākumu, Ralfs atbild: "Sākumā aizdomājos par to, kā būs - vai mani palaidīs vecāki un arī skolotāji, bet pēc tam, kad pateicu, visi mani atbalstīja un turpina to darīt".

Ralfs stāsta, ka dizainere Lanosa viņu uzrunājusi Londonā uz ielas, īsu brīdi pēc tam, kad pagājusi jaunietim garām. "Man pagāja garām kāda interesanti ģērbta meitene, kuru ievēroju arī es. Pēc brītiņa viņa mani pasauca, pieskrēja klāt un pastāstīja, ka piedalīsies Londonas Fashion Week un vēlētos, lai piedalos viņas kolekcijas prezentācijā kā modelis.

Viņa mani sabildēja, lika pastaigāt pa ielu, painteresējās, vai iepriekš esmu kādās skatēs piedalījies kā modelis un lika nosūtīt manas fotogrāfijas un grupas PeR video arī viņas sadarbības partnerim, ar kuru kopā viņa ražo tērpus," stāsta mūziķis.

Ralfs atklāj, ka Lanosa viņu brīdinājusi, ka viņas kolekcijas skati pārstāvēs netradicionāli un vairāk alternatīvi modeļi, taču pārējie gan būšot profesionāļi, kuri ar modeļa darbu pelna arī iztiku.

Jautāts, vai pirms gaidāmā notikuma Ralfu piemeklējis arī satraukums un bailes, viņš norāda: "Nē, bail gan man nav, jo vienmēr esmu piekritis darīt tikai to, kur par sevi esmu pārliecināts, tomēr gan jau tad, kad būšu tur uz vietas, būs arī uztraukums, jo tomēr esmu "iemests" milzīgā pasākumā".

Savu nākotni un profesionālo izaugsmi Ralfs gan pagaidām vēl nesaista ar modeļu biznesu. "Jau agrāk man cilvēki ir teikuši, ka es varētu darboties kā modelis, tomēr aizņemtības dēļ to neesmu darījis, jo man ir gan grupa, gan arī, protams, skola.

Tomēr šoreiz es noteikti mēģināšu. Var jau būt, ka beigās izrādīsies, ka tas ir lielisks darbs, ko darot pelnīt naudu, bet var būt arī tā, ka pēc Londonas Fashion Week es sapratīšu, ka modeļa darbs nav domāts man," pagaidām neziņā ir Ralfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!