Fototehnikas zīmols Canon sadarbībā ar Latvijas modes mākslinieku un dizaineru interneta veikalu Creative Latvia 9. februārī prezentēja jaunākos fotoproduktus, kā arī klātesošajiem bija iespēja aplūkot jaunākās pavasara un vasaras tendences Latvijas dizaineru modes skatē.

Pasākumā ar nosaukumu "Canon mīl modi!", kas notika Spīķeru kvartāla restorānā Merlin, bija iespēja ne tikai aplūkot un izmēģināt jaunāko Canon fototehniku, piedalīties modes foto tapšanā un fotokonkursā, bet arī iepazīties ar jaunākajām tendencēm pašmāju dizaineru daiļradē.

Pasākuma laikā viesiem bija iespēja aplūkot un izmēģināt vairākus Latvijas dizaina jaunumus, piemēram, zīmola Puffy radītās ekoloģiskās, mīkstās mēbeles ar siena pildījumu un inovatīvos Chillout chair šūpuļkrēslus.

Tāpat skatē tika demonstrēti modes mākslinieces Daces Krieviņas-Bahmanes tērpi un zīmola Mondolini pavasara - vasaras apģērbs. Pasākumā bija skatāmi arī divu Latvijas Stila un Modes balvu 2010 nominantu darbi - zīmola QooQoo grafiskā dizaina apģērbs, kā arī jaunās un daudzsološās latviešu dizaineres Sarmītes Ostanevičas tērpi.

"Canon mīl modi!" vienkopus pulcēja profesionālus fotogrāfus, starp kuriem bija bijušais zemkopības ministrs un foto entuziasts Mārtiņš Roze, Jānis Deinats, Valts Kleins un citi pašmāju foto mākslinieki, kā arī jaunāko tehnoloģiju interesentus un tos, kuri darbojas modes biznesā, bet par omulīgu noskaņojumu rūpējās vienmēr smaidīga TV "seja" Anna Rozīte, kurai bija uzticēti pasākuma vadītājas pienākumi.  


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!