Foto: Mango

Sestdien, 27. augustā, Barona centrā notika jau desmitais pēc kārtas lietoto tērpu un aksesuāru tirdziņš Andele Mandele, kopš kura pirmsākumiem apritējuši nu jau divi gadi.

Šoreiz tirdziņā piedalījās 160 dalībnieces un starp viņām bija manāmas arī sabiedrībā pazīstamas personas, piemēram, grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska (attēlā), bērnu apģērbu dizainere Dace Sāmīte, bet vienā no stendiem bija atrodami ekstravaganti tērpi un aksesuāri, kas kādreiz manīti vokālās grupas Cosmos dalībnieka Jura Lisenko garderobē.

Starp lietotajiem apģērbiem bija iespējams atrast gan neparasta dizaina lietas, gan pazīstamu zīmolu pērles. "Mana jaunākā iemīļotākā jaciņa ir tieši no sestdienas Andeles. Fresh!" priecājās Prāta vētras mūziķa Māra Mihelsona dzīvesbiedre, blogere Santa Bindemane.

"Šoreiz ļoti daudz drēbju tika saziedots labdarībai. Izskatās, ka meitenes ir gatavas pilnībā iztukšot garderobi, lai atbrīvotu vietu jauniem pirkumiem," izklaides portālam Mango pastāstīja pasākuma organizētāja Līva Jaunozola, kura Andeles laikā bija greznojusies ar neparastu matu rotu kuģa modeļa izskatā.

"Īpašs stūrītis ir iekārtots bērnu apģērbu stendiem, bet oktobrī plānojam sarīkot īpašu bērnu lietu tirdziņu. Andelēties gribētāju ir daudz, un arī pircējas ir ļoti aktīvas "pērļu medītājas", tāpēc Andele notiks arī turpmāk. Nākamā paredzēta novembrī," nākotnes plānos dalījās Jaunozola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!