Foto: Mango

Dziedošās dvīnītes Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā) atklājušas vēl vienu savu talantu – mīlīgās meitenes kopā ar veikalu Mondolini radījušas savu apģērbu kolekciju un turpmāk arī koncertos ģērbsies pašu radītās kleitās.

"Kolekciju raksturo sievišķība un gaišas, maigas krāsas. Mēģinājām ar šiem tērpiem īpaši izcelt sievietes augumu un maigo trauslumu, tāpēc tērpi gan izceļ auguma aprises, gan ir viegli un gaisīgi," par piektdien notikušo skati sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Ana.

Arī pašas māsiņas, prezentējot savu pirmo tērpu kolekciju, ne tikai bija apģērbušās pašu radītās kleitās, bet arī piedalījās modes skatē kā tērpu demonstrētājas. Turpmāk dvīnītēm nebūs problēmu ar sev piemērotu apģērbu atrašanu - visus savus koncerttērpus Ana un Katrīne veidos pašas.

"Visi mūsu skatuves tērpi ir pašu taisīti. Ja kādai meitenei iepatīkas tas, kas mums mugurā, viņai jādodas uz kādu no Mondolini veikaliem un jāmeklē šis tērps," reklamē Katrīne. Un iepaticies ir jau ne vienai vien - dvīnītes stāsta, ka uzreiz pēc kolekcijas prezentācijas jau izveidojusies rinda ar meitenēm, kuras kāro iegādāties kaut ko no Drozdoviču kolekcijas.

"Mūsu kolekcijas tērpi ir īpaši, jo tos var valkāt gan ikdienā, gan svētkos - ar šiem tērpiem var iet visur," uzsver Katrīne.

Par talantīgo meiteņu veikumu piektdien priecājās un modes skati baudīja arī grupas Musiqq puiši, dziedātājs Roberto, dejotāja Aleksandra Kurusova un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri ar muzikāliem priekšnesumiem apsveica arī Mondolini viena gada jubilejā.

"Man ir prieks par cilvēkiem, kuri nedomā braukt uz Angliju, bet gan dara pozitīvas lietas tepat Latvijā," dvīnītes slavē Roberto.

"Man patīk, ka šie tērpi piemēroti visāda auguma meitenēm - gan garām, gan tādām maziņām kā es un dvīnes," priecājas Kurusova. "Šāda stila drēbītes ir lieliska izvēle vasarai. Meitenes ir malaces, lai viņām izdodas!"

"Ja vasarā uz ielām redzēšu šādi ģērbtas meitenes, man ļoti patiks," par dvīnīšu radītajām kleitām priecājas grupas Musiqq dalībnieks Emīls.

Dvīnes ir pateicīgas Mondolini zīmola īpašniecēm Annai Rācenājai un Madarai Kauliņai par iespēju sadarboties kolekcijas izveidē. Meiteņu radītos tērpus un citus Mondolini apģērbus var iegādāties latviešu modes dizaineru salonā Klase, salonā Studio 3, un veikalā Studio Katana , Jūrmalā, kā arī interneta veikalā Creativelatvia.com.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!