Foto: Publicitātes foto

TV3 skatītāju iecienītā seriāla UgunsGrēks kolektīvam šajā sezonā pievienojušies vairāki jauni aktieri, un 29. martā viņu pulciņu papildinās talantīgais aktieris Dainis Gaidelis (attēlā).

Gaidelis seriālā atveidos Aleksandru, kuru uz viesnīcu atved Kitija - vīrietis, kuru draugi mēdz saukt par Sašu vai Aļiku, ir Kitijas labs draugs un bijušais deju partneris, kurš pēc dejotāja karjeras beigām sācis strādāt par sanitāru.

Sašas tēls iecerēts kā labsirdīgs, emocionāls un maigs puisis, kuram patīk sarunas par ēdiena pagatavošanu, mākslu un modi un kuram vienmēr pa rokai ir padoms par jaunākajām modes tendencēm, skaistumkopšanas procedūrām, galda kultūru un citām visnotaļ sievišķīgām lietām.

Neraugoties uz Aleksandra maigo raksturu, viņam viesnīcā jāveic smags draudzenes dots uzdevums - lai nopelnītu lielu naudu, viņam jābūt cietsirdīgam pret mazu bērnu, bet intrigai jautājums, vai viņš to spēs, paliek atklāts.

Seriāla UgunsGrēks piektajā sezonā aktieru pulkam jau pievienojies par "seriālu krusttēvu" dēvētais režisors un aktieris Voldemārs Šoriņš, kā arī Ģirts Liuziniks un Jānis Āmanis.

Savukārt divi tēli seriālu nesen pametuši - februāra izskaņā skatītājiem tika dota pēdējā iespēja redzēt pāragri mūžībā aizgājušā Mārtiņa Freimaņa atveidot Oto, bet marta sākumā viesnīcu pameta ļaundare Solveiga, kuru tēloja Liepājas teātra aktrise Anita Kvāla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!