Foto: F64

Beidzot pielikts punkts daudzu seriāla UgunsGrēks skatītāju minējumiem, vai līdz ar daktera Leona dvīņubrāļa atgriešanos seriālā nav plānota arī Rīgas Krievu teātra aktrises Veronikas Plotņikovas (attēlā) atveidotās Serafimas atgriešanās – aktrise apstiprinājusi, ka ir atsākusi filmēties.

Aprīļa sākumā seriālā atgriezās Ģirta Ķestera atveidotais daktera Leona dvīņubrālis Fēlikss, un jau tad vērīgākajiem UgunsGrēka skatītājiem radās aizdomas, ka drīz viesnīcā, kur notiek seriāla varoņu darbība, ieradīsies arī Fēliksa mīļotā sieviete Serafima.

Plotņikova izdevumam Kas jauns šonedēļ apstiprinājusi, ka viņas gaitām seriālā skatītāji varēs turpināt sekot jau drīzumā.

"Tas ir tāpat kā pēc ilgāka pārtraukuma atgriezties ģimenē. Par laimi, seriāla scenārijā nekas nav mainījies, un es joprojām esmu Fēliksa dzīvesbiedre," atklājusi aktrise un paudusi neviltotu sajūsmu par iespēju atkal sastrādāties ar Ķesteri.

"Mēs ļoti organiski viens ar otru saspēlējamies, ir komfortabli filmēšanas laukumā strādāt kopā ar Ģirtu," sajūtās dalījusies Plotņikova un atzinusi, ka Ķesteri uzskata par vienu no labākajiem Latvijas aktieriem.

Plotņikovas ikdiena līdz ar atgriešanos filmēšanas laukumā ir ļoti noslogota, jo paralēli jāpagūst darboties teātrī, kā arī nodoties Vislatvijas koncerttūrei ar šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas partneri Martu Kristiānu Kalniņu, bet aktrisei tomēr izdodas izbrīvēt laiku gan darbam, gan dēliņa audzināšanai.

"Man ir tā, ka viena diena no agra rīta līdz vēlam vakaram ir pārpildīta ar darba pienākumiem, bet jau nākamajā dienā man vajag brīvdienu, lai varu laiku veltīt sev un dēliņam. Es tā nevarētu, ka tikai darbs, darbs un darbs. Viss ir līdzsvarā - gan darbs, gan laiks, ko pavadu ar bērnu," atzinusi Plotņikova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!