Internetā par zināma mēroga sensāciju kļuvis video, kurā redzams, kā kāda Krievijas televīzijas ziņu vadītāja nespēj valdīt histēriskus smieklus, lasot ziņu par Kanādā atklātu marihuānas plantāciju, kuru apsargājuši 13 lāči.

Sākot lasīt ziņu, diktore vēl spēja saglabāt nopietnību, bet pēc tam, kad viņa bija pastāstījusi, ka marihuānas plantācijā atrasts arī liels suns, Vjetnamas cūka un jenots, cienījamajai kundzei sākās histērija un viņa ziņas turpinājumu nolasīt nespēja.

Diktore vairākas reizes atsāka mēģinājumus tomēr informēt skatītājus par notikumiem Kanādas kaņepju audzētavā, bet, lai ierakstītu ziņu, beigu beigās bija nepieciešami 38 dubli, kad ar operatoru morālo atbalstu sievietei tomēr izdevās tikt līdz ziņojuma noslēgumam.

Kā zināms, arī Latvijā ne reizi vien dažādu televīzijas raidījumu vadītājiem gadījušies līdzīgi kuriozi - visbiežāk, protams, histēriskas smieklu lēkmes tiešraižu laikā uznāk LNT laika ziņu diktoram un raidījuma Tautas balss vadītājam Mārim Grigalim.

Savukārt aizvadītā gada decembrī par pašmāju sensāciju kļuva Latvijas Televīzijas rīta programmas Labrīt, Latvija! sporta ziņu diktora Reiņa Ošenieka nevaldāmā sajūsma par paša pārteikšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!