Foto: F64

Žurnālists Kārlis Seržants (attēlā), kurš pēc provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem ir iekļuvis Saeimā no Zaļo un zemnieku savienības saraksta, apņēmies turpināt darbu arī skatītāju iecienītajā raidījumā Degpunktā.

Pēc vēlēšanu rezultātu publiskošanas Seržants laikrakstam Diena atzinis, ka arī pēc 2. novembra, kad sāks darbu jaunā Saeima, viņš turpinās veidot sižetus Degpunktam. Žurnālists arī bija pieļāvis, ka deputāta darbam tas netraucēs, jo "raidījums ir vakaros".

Nedaudz vēlāk gan Seržants savus nākotnes plānus bija precizējis. "Pēc 2. novembra, kad sāksies jaunās Saeimas darbs, man, protams, vairs nebūs laika veidot sižetus Degpunktam un es to arī, visticamāk, vairs nedarīšu. Runa var būt tikai par raidījuma vadīšanu vakaros pēc deputāta darba dienas beigām, jo to likums man kā deputātam atļauj," skaidrojis žurnālists.

Seržants arī ir pilnīgi pārliecināts, ka ir pietiekami kvalificēts deputāta darbam, jo ieguvis vēsturnieka izglītību, kas atbilst pašreizējam maģistra līmenim. Tāpēc viņš nepiekrīt kādas populāras televīzijas raidījuma vadītājas publiski teiktajam, ka "populāru cilvēku kandidēšana Saeimas vēlēšanās ir teju vai kriminālnoziegums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!