Foto: Publicitātes foto

Viens no galveno lomu atveidotājiem LTV jaunajā seriālā Eņģeļu māja, aktieris Ivars Puga (attēlā) piekrīt skatītājiem, kuri sūdzas, ka pirmajās sērijās nenotiek nekāda kustība, taču uzskata, ka profesionālā komanda seriālam liks ieskrieties.

"Esmu palasījis atsauksmes internetā par seriālu un pievienojos tiem, kuri saka, ka latviešu seriālus jāsāk skatīties no piektās sērijas. Visi spriež, ka pirmajās sērijās vēl nenotiek nekāda kustība, taču tas ir normāli, jo sākumā jāiepazīst varoņus. Es ceru, ka tālāk skatītājiem būs interesantāk," sarunā ar izklaides portālu Mango spriež Puga.

Viņš pats seriālus neskatās, un pat sava darba augļus Eņģeļu mājā viņam ekrānā nobaudīt īsti nav laika. "Es domāju, ka neviens aktieris neskatās seriālus - tas dēļ mūsu darba specifikas, jo laikā, kad tiek rādīti seriāli, mēs strādājam, un zināms, ka seriālam jau nevar tā palaist garām sērijas.

Eņģeļu mājai redzēju pirmo sēriju, un, jā, seriālam pietrūkst dinamikas, bet domāju, kas tas vēl ieskriesies. Ceru, ka notiks attīstība, un arī seriāla autori, redzot, ka dinamikas par maz, to noteikti radīs. No otras puses - varbūt šodienas dinamiskajā dzīvē tieši vajadzīgs tāds mierīgāks seriāls?" analizē aktieris.

Viņš uzskata, ka nav pareizi Eņģeļu māju salīdzināt ar citiem latviešu skatuves darboņu veikumiem televīzijā, jo īpaši populāro UgunsGrēku, kura skatīšanās jau kļuvusi par latviešu tautas tradīciju. Aktieris uzskata, ka seriāla pieredzējušais režisors Armands Zvirbulis būs gana gudrs, lai Enģeļu māju padarītu par skatītāju mīlētu.

Daudz diskusiju izraisījusi arī mūziķa Nika Matvejeva īpaši seriālam radītā īpatnējā mūzika, un arī Puga, runājot par seriāla skaņu celiņu, nespēj valdīt jautrus smiekliņus.

"Nevaru pateikt, ka man patīk, bet neteikšu arī, ka nepatīk. Mūzika ir ļoti īpatnēja, taču, ja spēles stils labi sader kopā ar mūziku, kāpēc ne?" spriež Puga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!