Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ TV3 ilggadējo ziņu vadītāju Ēriku Niedru (attēlā) televīzijas ekrānos nomainījis žurnālists Edijs Bošs, bet informācija par to, kas Niedru mudinājis pamest ziņu vadītāja amatu, ir visai skopa.

TV3 oficiālajā preses relīzē par Boša pievienošanos TV3 ziņu komandai teikts vien tas, ka Niedra "savu profesionālo darbību nolēmis saistīt ar citiem projektiem", un šo iemeslu viņš arī apstiprināja sarunā ar izklaides portālu Mango, no sīkākiem komentāriem izvairoties.

"Televīzijas ekrānos mani vairs redzēt nevarēs. Televīzija pašreizējā formātā man vairs nav interesanta. Es aizeju citur un spēlēšos ar jauniem projektiem," lakonisks savos komentāros bija Niedra.

Tas, vai Niedra pamet arī paša pirms desmit gadiem dibināto producentu grupu Beta fakts, kas sadarbojas ar TV3, nav zināms, bet šovasar par vienīgo producentu grupas īpašnieku kļuvis otrs tās dibinātājs Jurijs Grave - Niedram līdz 6. maijam piederēja 24% uzņēmuma kapitāla, bet tagad tās nonākušas Graves īpašumā.

Beta fakts, kas nodarbojas ar televīzijas raidījumu, piemēram, TV3 ziņas, Bez Tabu, SuperBingo veidošanu un producēšanu, pamatkapitāls ir 30 tūkstoši latu, bet aizvadītajā gadā producentu grupa strādājusi ar 11,8 tūkstošu latu lieliem zaudējumiem.

Šovasar uzņēmumam pasludināta ārpustiesas tiesiskās aizsardzības procesa īstenošana uz diviem gadiem, kas ir pasākumu kopums uzņēmuma interešu aizsardzībai situācijā, kad tam īslaicīgi nepietiek naudas līdzekļu saistību izpildei. Tiesiskās aizsardzības process uzņēmējam ļauj turpināt darbu par spīti uzņēmuma ierobežotai maksātspējai, jo iestājas "kredīta brīvdienas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!