Foto: EPA/LETA

Telekompānija CBS paziņojusi, ka pārtrauc darbu pie seriāla Two and a Half Men (Divi ar pusi vīri) turpinājuma filmēšanas uz visu atlikušo sezonu – šāds lēmums pieņemts skandalozā galvenās lomas atveidotāja Čārlija Šīna (attēlā) publisku izteikumu dēļ.

Kā vēsta ārzemju mediji, paziņojums par seriāla uzņemšanas pārtraukumu izplatīts pēc tam, kad aktieris kādā radio intervijā visnotaļ rupjā veidā komentēja seriāla producenta Čaka Lorija nespēju pildīt savus darba pienākumus, kā arī veltīja viņam citus ne visai glaimojošus izteicienus, nosaucot viņu par klaunu, mēslu un šarlatānu.

Šīns radio intervijā sašutis apgalvojis, ka viņš gandrīz desmit gadus "maģiski tīrā zeltā pārvērtis" Lorija "skārdenes", bet pretī saņēmis to, ka seriāla veidotājs gluži vienkārši nolēmis nedarīt savu darbu.

Pēc telekompānijas paziņojuma Šīns, kuram par mutes brūķēšanu netiks izmaksāta arī aptuveni 1,2 miljonus ASV dolāru liela atlīdzība par jau safilmēto materiālu, Loriju nosaucis par "mazu perversu tārpu".

"Es vēlu viņam tikai un vienīgi sāpes viņa muļķīgajos ceļojumos, jo sevišķi, ja viņš iegriezīsies manā cīņas būrī. Skaidrs, esmu pieveicis šo slieku ar saviem vārdiem - iedomājieties, ko es izdarīt ar savām dūrēm," lepni skandinājis Šīns.

Darbs pie komēdijas filmēšanas uz laiku tika apturēts arī šī gada janvārī, kad Šīns pēc 36 stundu ilgas ballēšanās nokļuva slimnīcā. Tika plānots, ka Šīns filmēšanas laukumā atgriezīsies 24. februārī, bet šonedēļ tapis zināms, ka seriāla uzņemšana pārtraukta un astotajā sezonā skatītājiem solīto 24 sēriju vietā būs iespēja redzēt vien 16 sērijas.

Tas gan maz ietekmēs šī seriāla skatītājus Latvijā, jo mūsu valstī amerikāņu seriālus parasti demonstrē ar vairāku gadu aizkavēšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!