Foto: Reuters/Scanpix
Par "popmūzikas princesi" dēvētā amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (attēlā) ir gatava darīt praktiski jebko, lai reklamētu savu atgriešanas turneju un jauno albumu – popzvaigzne pat piekritusi, lai viņu, ieslēgtu ķīmiskajā tualetē, uzrauj gaisā.

Sižets ar Spīrsas neparastajām izklaidēm šonedēļ demonstrēts populārā amerikāņu televīzijas šovu vadītāja Džimmija Kimmela raidījumā, un tā idejas autors ir savulaik populārā MTV šova Jackass zvaigzne Džonijs Noksvills, kurš pats arī piedalījies video tapšanā, ziņo izdevums The Daily Mail.

Skeča ar nosaukumu Poo Cocktail Supreme tapšanas laikā dziedātāja tika ieslēgta ķīmiskajā tualetē un ar īpašu katapultu kopā ar kabīni uzrauta gaisā, bet šīs darbības rezultātā Spīrsa tika apšļākta ar tualetes bedres saturu, kas pilnībā izmērcēja viņas apģērbu.

Pirms popzvaigznes ieslēgšanas tualetes kabīnē Noksvills viņai pieklājīgi apvaicājās, vai ir lietas, no kurām dziedātāja baidās, bet Spīrsa drosmīgi atbildējusi, ka viņa karjeras vārdā ir gatava visam un nebaidās ne no augstuma, ne no ekskrementiem.

Šonedēļ klajā nācis Britnijas Spīrsas septītais studijas albums Femme Fatale, bet 17. jūnijā viņa dosies jaunā albuma prezentēšanas tūrē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!