Foto: F64
Aktrise Agnese Zeltiņa kopā ar savu draugu un režisoru Miku Ozoliņu uz Holivudu devās pērnā gada rudenī, kur Zeltiņa filmējās Ozoliņa režisētā filmā. Latviete arī tagad turpina filmēties Holivudā, jo saņēmusi krievu prostitūtas lomu studentu filmā.

Žurnāls Kas jauns vēsta, ka aktrise Agnese Zeltiņa savu nākotni saista ar lielo cerību zemi Ameriku, jo viņai grūti iedomāties, ko šobrīd varētu darīt Latvijā. Tiesa gan, aktrise nekad neplānojot savu nākotni, jo nezina kas notiks rīt vai parīt.

Šobrīd Zeltiņa Holivudā iesaistījusies režisora Oseja Kakari studentu projektā Omar Saved From Cheating, kur aktrisei jātēlo krievu prostitūta Lolka, īstajā vārdā Nataša. Turklāt filmā aktrisei nebūs nekādu atkailināšanās skatu. Uz krievu prostitūtas lomu pavisam pretendējušas 30 aktrises.

Aktrisei labāk patīkot nelielas, bet spilgtas raksturlomas. Zeltiņa, strādājot pie mazajām lomām, uztrenējas lielajām.

Viņas dzīve esot pamatīgi mainījusies, jo simpātiskā pašmāju aktrise iemācījusies gan strādāt, gan dzīvot jebkur pasaulē. Aktrise arī atzinusi, ka konkurence Holivudā ir tik milzīga, ka visu nedrīkst likt uz vienas kārts, jo citādi neizbēgama ir vilšanās, un visa dzīve sabrūk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!