Foto: Publicitātes foto

Populārajam seriālam UgunsGrēks 20. septembrī pievienosies divi jauni varoņi - Markuss un Roze. Viņus atveidos Baiba Neja un Rihards Lepers (abi kopā attēlā), kurš jau tagad ir sašutis par sava varoņa morāles principiem.

Lepera atveidotais 21 gadu vecais Markuss seriālā ir jauniešu bandas vadonis un neapstrīdama autoritāte. Visas bandas meitenes ir viņā iemīlējušās, bet puiši grib viņam līdzināties. Markuss nemācās un nestrādā, viņa vecāki ir šķīrušies un neviens no viņiem neliekas ne zinis par zēnu.

Puisis ar grūtībām pabeidzis deviņas klases, pēc tam sācis pelnīt iztiku ar zagšanu. Viņš lieliski prot atstāt labu iespaidu un iegūt cilvēku uzticību, ko vēlāk izmanto, lai viņus apzagtu.

Mirklī, kad Markuss uzzina, ka Rozes draudzene Vanda apmetusies uz dzīvi Pētersonu viesnīcā, viņš nolemj ierasties un izpētīt to. Gaidītais pārspēj jebkādas cerības - viesnīca ir pilna ar bagātiem klientiem, kas dzīvo pietiekami bezrūpīgi, neslēdzot ciet numuriņu durvis, atstājot bez pieskatīšanas rokassomiņas un kabatas portfeļus. Markuss nolemj uzkavēties viesnīcā un paņemt visu, kas nav piesiets.

Savukārt Baibas Nejas atveidotā Roze, Markusa bandas locekle, ir pilnībā iemīlējusies bandas vadonī. Pagaidām Markuss viņai nav pievērsis uzmanību, bet Roze ir mērķtiecīga un gatava panākt savu - viņa ir nolēmusi kļūt par Markusa draudzeni, tā tiekot pie ietekmīga drauga, naudas un statusa bandā.

Pieņēmis pretrunīgo lomu, pats dziedošais aktieris Lepers sarunā ar izklaides portālu Mango pauž sašutumu par sava varoņa dzīves stilu un vērtībām.

"To jaunieti, kuru es atveidoju, es pašrocīgi kā Rihards labprāt pārmācītu. Markuss ir cilvēks, kas rīkojas pretēji maniem principiem un uzskatiem - no morāles viedokļa es nekad nespētu būt tāds kā mans seriāla varonis. Tomēr ir interesanti iejusties šādā tēlā un ieviest seriālā jaunas intrigas un kaislības," stāsta Lepers.

Mākslinieks, kurš vasarā lika nojaust, ka jaunajā sezonā viņam padomā vairāki pārsteigumi, 23. septembrī Talsos sniegs īpašu koncertizrādi Tas ir laiks, kurā caur Raimonda Paula dziesmām tiks izstāstīts dzīves stāsts, kuru, kā spriež aktieris, mēs katrs varētu attiecināt arī uz sevi.

Taču seriāls un koncertizrādes skatuve nebūs vienīgās vietas, kur Leperu šosezon redzēsim - viņam prātā vēl daži pārsteigumi. "Lai gan filmēšanās UgunsGrēkā aizņems daudz laika, esmu pārliecināts, ka varēšu savienot visas savas ieceres. Ja strādā no sirds, var visu," ir pārliecināts Lepers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!