Foto: EPA/LETA
Planētas visslavenākais golfa spēlētājs, miljardieris Taigers Vudss (attēlā) sācis apmeklēt seksuālās atkarības ārstēšanas un rehabilitācijas kursu. Lai gan ārstniecības iestāde atrodas pastiprinātā apsardzībā, amerikāņu paparaci tomēr izdevies nofotografēt dažus kadrus ar sportistu, ziņo ārvalstu prese.

Vudss ilgu laiku tika uzskatīts par kārtīgu "ģimenes cilvēku", tomēr nesen bulvārprese publiskoja pierādījumus par sievas krāpšanu ar vismaz astoņām mīļākajam, kuras sportists slepeni uzturējis, kā arī par zviedru modeli Elīnu Nordergrenu, no kuras Vudsam dzimusi meita un dēls.

Pats sportists pēc pieķeršanas savu vainu nenoliedza, bet viņa sieva uzstāja uz obligātu ārstēšanos no slimīgās apsēstības ar seksu, nepakļaušanās gadījumā draudot ar šķiršanos un bērnu atņemšanu.

Kā noskaidrojuši reportieri, klīnikā pacienti atrodas no agra rīta līdz vēlam vakaram. Viņi piedalās intensīvos grupu terapijas seansos, kā arī individuāli konsultējas pie psihologiem. Ārstniecības kursa ilgums ir sešas nedēļas, kuru laikā pacientiem kategoriski aizliegts nodarboties ar seksu vai masturbēt.

35 gadus vecais Taigers Vudss ir visu laiku veiksmīgākais golfa spēlētājs, ik gadu nopelnot aptuveni 100 miljonus dolāru. Tomēr, neraugoties uz šādiem ienākumiem, Vudss bija gatavs atteikties no sportista karjeras, lai mēģinātu saglabāt laulību un ģimeni, un tagad pēc sievas ierosinājuma ārstējas no savas apsēstības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!