Foto: EPA/LETA

Amerikāņu žurnāla W decembra numurā publicēts britu aktiera Orlando Blūma sievas - apakšveļas modeles Mirandas Kerras (attēlā) - kailfoto. Protams, viņa arī iepriekš pozējusi kaila, taču šoreiz kameras priekšā modele pozējusi sestajā grūtniecības mēnesī.

Intervijā žurnālam W 27 gadus vecā austrāliešu modele stāstījusi par to, cik daudz viņai nozīmē ģimene un ka ģimenes apspriedē pieņemts lēmums pirms dzimšanas nenoteikt gaidāmā bērna dzimumu.

"Man bija lieliska karjera, bet tā nav visa mana dzīve. Es vairs nejūtu nepieciešamību atgriezties darbā," atzinusies modele. Viņa žurnālam atklājusi, ka nākotnē vēlētos piedzīvot "lauku laimi" - "šūpuļtīklu, dārzu un māju, kas darbotos ar saules baterijām".

Blūms un Kerra, kurus Austrālijas mediji dēvē par skaistāko pāri, apprecējās šī gada jūnijā. Drīz vien pēc abu kāzām kļuva zināms, ka Kerra ir mazuļa gaidībās, taču vēl žurnāla Vogue septembra numurā (arī tajā viņa pozēja kaila) modeles grūtniecība nav bijusi pamanāma.

Kerra modes biznesā darbojas no 13 gadu vecuma. Viņa dzimusi Austrālijā, bet viņai ir arī persiešu, serbu, turku un filipīniešu saknes. Modele uzaugusi vecmāmiņas fermā, jau no bērnības aizrāvusies ar jāšanu un motocikliem. Vēlāk gan Mirandai nācies atteikties no šādiem hobijiem - bijis jāsargā ķermenis, lai veiksmīgi darbotos modes industrijā. Šobrīd Kerra ir desmit visbagātāko pasaules supermodeļu sarakstā.

Viena no pirmajām kinozvaigznēm, kura piekritusi pozēt kaila grūtniecības laikā, ir aktrise Demija Mūra - viņas attēls žurnāla Vanity Fair vāku rotāja 1991. gadā. Lai gan tolaik aktrises rīcība izraisīja skandālu, gadu gaitā šī populāro sieviešu vēlme demonstrēt savu augumu grūtniecības laikā ir kļuvusi par savdabīgu modes lietu.

Galerijā Mango piedāvā nelielu izlasi ar tām populārajām sievietēm (un Lesliju Nilsenu), kuras grūtniecības laikā piekritušas kailas pozēt uz dažādu izdevumu vākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!