Foto: Scanpix
Populārā amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija (attēlā) pievienojusies tām slavenībām, kuras, gaidot bērniņu, nolēmušas visai pasaule parādīt savus burvīgo grūtnieču vēderiņus, pozējot kailas.

42 gadus vecā dziedātāja fotogrāfiem kaila pozējusi grūtniecības astotajā mēnesī, bet krūtis, kā jau tas ierasts vairumam slaveno grūtnieču, viņa piesegusi ar matu cirtām.

"Es šobrīd esmu viegli ievainojama un ilgi domāju, vai vajag fotografēties, bet es nevēlējos laist garām iespēju dokumentēt šādu vienreizēju pieredzi.

Izšķirošais iemesls bija vēlēšanās šo neticamo privātās dzīves brīdi dalīt ar maniem uzticamākajiem faniem," žurnālam Life&Style, kura vāku rotā dziedātājas kailfoto, atzinusi pati Kerija.

"Lai gan agrāk man likās, ka es nevarētu savu sievu mīlēt vēl vairāk, šobrīd man viņa šķiet vēl pievilcīgāka, kā jebkad agrāk," medijiem atzinis dziedātājas dzīvesbiedrs un gaidāmo dvīnīšu tēvs, melnādainais aktieris, komiķis un reperis Niks Kenons.

Kereija ar Kenonu satikās, kad uz kādas privātas salas netālu no Antigvas tika filmēts videoklips viņas singlam Bye Bye. Pāris apprecējās 2008. gadā dziedātājas īpašumos Bahamu salās.

Galerijā: Meraija Kerija un citas slavenas sievietes, pozējot kailas gaidību laikā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!