Foto: Publicitātes foto

Slavenā dziedātāja Kombuļu Inese (attēlā) Jauno gadu sagaidījusi viesnīcā Liepājā, kur baudīja gastronomiskas izvirtības, bet uzņemtās kalorijas dedzināja, nodarbojoties ar seksu visos veidos, ko vien iespējams realizēt viesnīcas numuriņā.

"Nosvinējām astoņu mēnešu jubileju. Šīs būs manas laimīgākās Jaunā gada svinības dzīvē. Kaļam plānus svētku vakaram, pasūtījām daudz ēdiena, lai uzņemtu enerģiju, ko pēc tam dedzināt seksā. Mums būs sava uguņošana; nevajag salūtu - kaisle parūpēsies par mūsu orgasmu ugunīm," īsi pirms Jaungada sarunā ar izklaides portālu Mango stāstīja Inese.

Uzreiz pēc jaunā gada viņa kopā ar dzīvesdraugu Bendu un viņa meitas ģimeni dosies uz Āfriku. "Beidzot man būs iespēja redzēt dzīvē daudz melnus cilvēkus. Man viņi visi liekas vienādi, būs forši pavērot, kādi tad viņi ir. Ēdīsim daudz ekstrēmos ēdienus. Mani interesē, kā ir nodarboties ar seksu tik karstā vietā. Skolas laikā mēģināju ar puisi to darīt sniegā, bet nesanāca - bija pārāk auksts, pēdas un dibens sala. Tikai pabučojāmies un viss," atklāj Inese.

Bends Inesei teicis, ka neesot jēgas viņai dāvināt kaudzēm kosmētikas vai rotas, ja var uzdāvināt ko tik neaizmirstamu kā ceļojums uz vietu, kur viņa tik ļoti vēlas nokļūt.

"Bends mani uztur. Es nekam netērēju naudu, bet krāju, lai man būtu uzkrājumi. Viņš saka, ka grib man nodrošināt tādu dzīvi, lai man nekad ne no viena nekas nav jāaizņemas. Viņš rūpējas par manu finansiālo pusi, es rūpējos par viņa baudas virsotnēm; mēs papildinām viens otru," skaidro Inese.

Inese stāsta, ka no jaunā gada dzīvoklī pie sienas būs liela lapa, kurā Bends atzīmes visus konfliktus. "Viņam ir konfliktu limits, kas iespējams attiecības, un, ja to pārkāpsim, iespējams, būs jāšķiras. Tas nav slikti - disciplīnai jābūt! Šādas rīcības motivē mani nomierināties, pirms izbļauju negatīvas lietas. Mīlestību jābauda no visam pusēm, jāļaujas kaislei, nevis jāstrīdas. Par tādu dzīvi, kā vēlies, ir jācīnās un jāizcīna nevis ar dusmām, bet mīlestību," uzskata Inese.

"Šobrīd mūsu attiecībās ir iestājusies mierīgs posms, piebremzējam kaisli, un Bends uzskata, ka man ir jāraksta dziesmas, nevis visu laiku jāsekso. Man viņu gribas nepārtraukti, ne tikai naktī.  Arī dzīvnieki ziemā mazāk sekso - viņiem ir auksts un tik ļoti negribas. Cilvēkiem laikam ir tāpat. Dzīvojam kā vīrs un sieva, jo sekss mums ir tikai pa nakti un vienu reizi, nevis kā agrāk trīs, četras reizes dienā," stāsta Inese.

Inese skaidro, ka seksuālam atslābumam pie vainas ir arī tas, ka mājās visas vietas ir izmēģinātas un viss ir tik pierasts, bet kaut kur aizbraucot kaisle ir tik liela, ka gribas uz katra krēsla izjust baudas virsotnes. "Mans nākamā gada moto - kaisle, mīlestība un sapņi!" priecājas Inese.

Martā notiks Ineses un viņas vīra Ērika šķiršanās - laulību šķirs gan tiesa, gan baznīca. "Baznīcā mūsu laulības šķiršanu izskatīs pats Pujats. Katoļu baznīcā laulības nav pieņemts šķirt, bet visur ir izņēmumi, tā kā, domāju, būšu brīva un pilnībā varēšu atdoties savam sirds mīļotajam," priecājas Inese.

"Ar bērniem daudz sazinos, viņi priecājas par mani, manām dāvanām. Mājās beidzot ir siltums, ir drēbes un skolā viss labi. Arī Ēriks ir blakus, kurš parūpējas par viņiem. Gatavoju mājvietu bērniem, lai varu viņus ņemt pie sevis. Gribu, lai var normāli dzīvot, ēst labas pusdienas, staigāt skaistās drēbēs, lai ir tīras telpas, gribu nodrošināt bērniem pašu labāko, ko vien spēju, un tikai tad ņemt viņus pie sevis. Tas ir mans nākamā gada plāns sakārto ģimenes dzīvi un parūpēties par to, lai ģimenē ienāk vēl viens mazulis," plānos dalās Inese.

Arī Ineses muzikālajā darbībā valda uzplaukums - kopā ir uzrakstīta jau 71 dziesma, tiek sniegti koncerti un kalti plāni jauna albuma sakarā.

"Nesaprotu, kāpēc daudzi cilvēki domā, ka esmu garīgi atpalikusi. Ilgi par to domāju, līdz sapratu - tas sākās jau Zelta talantu laikos. Es izteicos, ka man dziesmas skan galvā, bet visi saka, ka pareizi ir teikt - sirdī. Bet tā nav - man skan galvā. Domāju, ka visiem tā ir. Lai kāds no mūziķiem man pasaka, kur viņam skan dziesma! Esmu šokā, jo nokavēju pieteikšanos Eirovīzijai. Biju tā aizrāvusies ar anketu pildīšanu Šlāgeru aptaujai, ka nepamanīju, ka ir jau beidzies Eirodziesmas pieteikums," skumji nosaka Inese.

Jaunajā gadā Inese iesaka atvērt sirdis tiem, kam dvēselē ir auksti, uzsmaidīt, pateikt labu vārdu, lai visas dienas ir saulītes pilnas.

"Esiet tādi, kādi esat! Neiespaidojieties no nekādiem tabu - tā ir to cilvēku problēma, kuri ar tiem dzīvo. Esiet brīvi un dzīvojiet tā, kā ilgojieties dzīvot! Nebaidieties piepildīt savus sapņus, seksuālās vēlmes, jo dzīve ir tikai viena! Novēlu Jaunajā gadā vairāk seksa, jaunas seksuālas virsotnes un eksperimentus seksā," Mango lasītājiem novēl "Kombuļu" Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!