Foto: stock.xchng
Neparasts gadījums šonedēļ fiksēts Teksasas štatā, kur kāds 53 gadus vecs izvarotājs Izabels Čavelo Gutjeress no sirdstriekas miris, savas neķītrās darbības veicot ar 77 gadus vecu sirmmāmiņu.

53 gadus vecais varmāka, kurš par seksuālu vardarbību 22 gadus bija pavadījis cietumā (no 1986. līdz 2008. gadam), pēc iznākšanas no cietuma, protams, nebija labojies, tāpēc, kad Izabels pasta nodaļā noskatīja pieņemamu vecenīti, viņš iedegās nepārvaramā tieksmē viņu iegūt.

Viņš vecenīti izsekoja un nākamajā dienā no savas dzīvesvietas divas jūdzes nobrauca ar velosipēdu, bet pēc tam izlauza durvis un ķērās pie izvarošanas. Kādu brīdi viņš, draudēdams ar nazi, sievieti varoja, bet tad pēkšņi apstājās, sakot, ka jūtas pagalam nelāgi. Pēc kāda brīža viņš izvarošanu atsāka, bet tad atkal bezspēkā novēlās uz sāniem.

Tā kā sieviete bija no viņa mutes sajutusi alkohola smaku, sākumā viņa nodomāja, ka izvarotājs dzērumā atslēdzies, tāpēc aizbultēja mājas durvis un piezvanīja savai meitai, kura savukārt izsauca policiju. Kad policisti ieradās sievietes mājā, Gutjeresu viņi atrada mirušu. Policisti uzskata, ka vīrietis miris no sirdstriekas, taču precīzs nāves iemesls tiks noteikts autopsijas laikā.

Kā ziņo laikraksts The New York Daily News, oficiālajā paziņojumā štata policijas pārstāvis ar pūlēm slēpis prieku par varmākas nāvi un runājis kaut ko par karmu un svētā Pētera atriebību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!