Foto: EPA/LETA

Viens no pasaulē slavenākajiem un arī neglītākajiem futbolistiem – 24 gadus vecais Anglijas izlases un Manchester United kluba uzbrucējs Veins Rūnijs (attēlā) – iesaistīts seksa skandālā, kas futbolistam viņa morālās stājas dēļ, iespējams, liegs piedalīties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs.

Britu presei kļuvis zināms, ka Rūnijs vismaz septiņas reizes pēdējo četru mēnešu laikā izmantojis augstas klases prostitūtas Dženijas Tompsonas (attēlā apakšā) pakalpojumus, turklāt britus visvairāk šokējis fakts, ka Rūnijs ar viņu gulējis laikā, kad viņa sieva Kolīna gaida bērniņu.

Kā izdevumam Sunday Mirror pastāstījusi 21 gadu vecā prostitūta, kura par vienu nakti prasa 1000 mārciņas, pat viņu pārsteigusi Rūnija neatlaidība un nekaunība. Sākotnēji futbolists ar sievieti ticies kādā viesnīcā, bet vēlāk Rūnijs lūdzies, lai prostitūta brauktu uz viņa māju.

Lai gan prostitūta lieliski zinājusi, ka Rūnija sieva ir stāvoklī (bitu prese apraksta gandrīz ikvienu futbolista soli), viņa tomēr padevusies kārdinājumam, un Rūnijs, kamēr sieva nebija mājās, prostitūtai lepni izrādījis savu 4,5 miljonus mārciņu vērto māju ekskluzīvā rajonā Češīrā.

Rūnijs ar savu nākamo sievu Kolīnu iepazinās vidusskolas pēdējā klasē, un pāris apprecējās 2008. gadā pēc sešus gadus ilgas kopdzīves. Arī šajā laikā Rūnijs mēdza apciemot prostitūtas, tomēr 2004. gadā viņš šos grēkus publiski nožēloja. "Es biju jauns un stulbs. Tobrīd biju pagalam nenobriedis, bet mīlestība pret Kolīnu likusi man to visu pārdomāt," toreiz presei stāstīja futbolists.

Rūnijs gan nav pirmais britu futbolists, kurš iesaistīts skaļā seksa skandālā. Iepriekš dažādu mīlas intrigu dēļ bija "iekrituši" arī izlases futbolisti Pīters Kraučs un Džons Terijs, kurš slepus apmeklēja sava drauga Veina Bridža sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!