Fotogrāfs Aleksands Sokolovs atklājis intīmas detaļas par fotosesiju, kurā pirms trim gadiem kailu iemūžinājis dziedātāju LieniCandy, tobrīd vēl dēvētu par Candy (attēlā). Izrādās, ka daudzas bildes izdevušās tik pikantas, ka svešām acīm nemaz nav rādamas.

"Ar Lieni ļoti sadraudzējos jau kādā citā fotosesijā, un tā bija mana ideja, ka šai meitenei jāpozē interesantā kailfoto sesijā žurnālam FHM," izklaides portālam Mango atklāj Sokolovs. Pazīstamais fotogrāfs bijis patīkami pārsteigts par to, cik viegli sastrādāties ar Candy, kura galu galā nav profesionāla modele.

"Viņa, nebūdama profesionāle, fotokameras priekšā izturējās tikpat droši kā modele. Viņa pati labi zināja pozas, kurās viņas ķermenis izskatās vislabāk - man pat nevajadzēja dot padomus, tāpēc man bija ļoti viegli viņu fotografēt. Sesijas rezultātā tapa ļoti daudz bilžu, ko nemaz nevar publicēt - pārāk pikantas," par abu neticamo saskaņu un uzticību vienam otram stāsta Sokolovs.

Arī ar bilžu apstrādi viņam nav nācies daudz noņemties - tikai tik, cik radīt fonu.

"Lienes ķermenis ir ideāls. Viņa ir ļoti sportiska, un viss viņas augums ir tik tvirts, ka pielabot nācās ļoti maz. Īpaši skaists ir viņas dibens - es kā fotogrāfs varu atklāt, ka reti kurai meitenei ir tik skaists dibens," atklāj mākslinieks.

Viņam ar dziedātāju izveidojušās ļoti labas attiecības, un, tā kā fotogrāfa mājās nav televizora, viņš diemžēl nevar sekot līdzi LienesCandy gaitām Jaunajā vilnī, taču mākslinieks tur īkšķus par dziedātāju un visus jaunumus uzzina no interneta.

Jau pavisam drīz Sokolovs iecerējis pārsteigt Latviju ar nebijušu fotoprojektu - viņa mājaslapā parādīsies fotogrāfijas, kuras nepilngadīgajiem nevajadzētu skatīties. "Tā būs vairāk kā erotika - es to sauktu par mākslas pornogrāfiju," intrigu rada fotogrāfs.

Vairāk ar Sokolova mākslu var iepazīties mākslinieka mājaslapā sokolovstudio.com, kur drīzumā parādīsies arī īpaši pikanto bilžu projekts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!