Foto: F64
Skotu zinātnieki pēc ilgstošiem pētījumiem nonākuši pie secinājuma, ka pēc sievietes gaitas jebkurš vīrietis var noteikt ne tikai viņas raksturu vai noskaņojumu, bet arī to, cik lielu apmierinājumu sievietei sniedz viņas seksuālā dzīve.

Doktors Stjuarts Broudijs no kādas Skotijas universitātes veicis pētījumu ar 16 studentēm - iesākumā meitenēm lūgts aizpildīt anketu, atbildot uz jautājumiem par savu seksuālo dzīvi un ieradumiem, bet pēc tam meitenes ar slēptās kameras palīdzību filmētas uz ielas.

Pēc videomateriālu uzņemšanas tie demonstrēti grupa seksoloģijas profesoru un viņu palīgiem, kuri neko nav zinājuši par šī meitenēm un viņu atbildēm.

Šajā savdabīgajā eksperimentā pierādīts, ka seksologi vairumā gadījumu pēc gaitas spēj noteikt to, cik bieži meitenei ir sekss un cik tas ir kvalitatīvs, un tas nozīmē, ka speciālistu piemēram tikpat labi var sekot arī vīrieši bez īpašām zināšanām.

Pētījuma rezultāti liecina, ka tās sievietes, kuras regulāri mīlējas un izjūt seksuālo apmierinājumu, soļo platiem un pārliecinošiem soļiem un pārvietošanās laikā cītīgi šūpo ķermeņa lejasdaļu, īpašu uzsvaru, protams, liekot tieši uz pēcpuses izcelšanu.

Tāpat zinātnieki ir pārliecināti, ka seksuāli apmierinātai sievietei ir tik augsts pašnovērtējums, ka tas parādās arī viņas gaitā, bet tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kurām nav kvalitatīvu seksuālo kontaktu vai to ir par maz, pārvietošanās paradumi mainās - sieviete staigā sadugusi, nolaistiem pleciem un viņas gaita kļūst vīrišķīgāka, neuzsverot savu seksualitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!