Latvijas tautu joprojām nopietni satrauc kāds svarīgs jautājums – cik garam īsti jābūt ideālam vīrieša dzimumloceklim? Apgaismot vīriešus par šo tēmu gatava vienmēr atklātā un tautas mīlētā māksliniece Inese Saulīte jeb "Kombuļu" Inese (attēlā).

"Izmēram pilnīgi noteikti ir nozīme! Vajag tā, lai var riktīgi labi sajust - tā domāju es, un, manuprāt, visas sievietes man piekritīs," sarunā ar izklaides portālu Mango savu viedokli atklāj Inese. Taču viņa var mierināt visus vīriešus, kuri satraucas par ikvienu centimetru - ne jau tikai garumā ir visa sāls.

"Vislielākā nozīme ir vīrieša mantības apaļumam. Ideāli, ja ir piecpadsmit vai sešpadsmit centimetru un loceklis ir ražens apkārtmērā, bet pats galvenais - lai tā īpašnieks ir enerģijas pilns," atklāj dziedātāja, kurai nekad nav bijis problēmu publiski paust viedokli par tēmām, kuras mūsu puritānisko tautu satrauc visvairāk.

Pašai māksliniecei dzīvē ir ļoti paveicies, jo viņas vīriešiem mantība bijusi ražena, taču tiem, kuriem starp kājām joprojām slejas/karājas vārgs bruņinieciņš, Inese var dot labus padomus, kā seksuālo dzīvi uzlabot.

"Nevajag lietot nekādu Viagru! Galvenais ir regulāri sportot un lietot vitamīnus. Ir pat tāda speciāla tēja, kuru dzerot var palielināt savu seksuālo spēku. Taču pats, pats svarīgākais: ja gribi, lai gultā viss izdodas - lai nervi ir kārtībā! Seksa laikā nedrīkst būt nekāda stresa, jo tas ir vislielākais traucēklis mīlas prieku baudīšanā," padomus dod populārā šlāgerdīva.

Tas pats attiecas arī uz sievietēm - ja abi partneri ievēros veselīgu dzīvesveidu, sportos un nestresos par niekiem, laba seksuālā dzīve garantēta vienalga, cik centimetrus garš būs vīrieša aprīkojums.

Pašai dziedātājai pašlaik esot darba pilnas rokas - pilnā sparā rit viņas koncerti pa Latviju, turklāt viņa ar savu mīļoto vīrieti Bendu ir ķērusies pie nesen iegādātās mājas, kurā esot tuvu pie 50 istabām, remontēšanas.

"Dzīvosim tur paši, un esam iecerējuši izveidot tur arī tādu kā izklaides vietu ar koncertu zālēm un ierakstu studiju. Esmu ļoti laimīga - manā dzīvē viss ir fantastiski sakārtojies," lieliskos jaunumus atklāj jaukā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!