Foto: Wikipedia

Amerikāņu seksologi veikuši oriģinālu eksperimentu, kura laikā oficiāli apstiprinājuši jau sen izvirzīto hipotēzi, ka vaidēšana un stenēšana dzimumakta laikā ir ne tikai ieteicama, bet pat obligāta, ziņo žurnāls Health.

Divām jauktām vīriešu un sieviešu grupām seksologi nodemonstrēja vienu un to pašu pornogrāfisko filmu, turklāt, pēc ekspertu domām, šai filmai bija jāatstāj "attiecīgs iespaids" gan uz vīriešiem, gan uz sievietēm. Pirmajai grupai filmu demonstrēja parastajā režīmā (ar vaidiem, stenēšanu un kliedzieniem), bet otrai - pilnīgā klusumā.

Pēc materiāla noskatīšanās eksperimenta dalībniekiem vajadzēja aizpildīt speciālas anketas, kurās bija nepieciešams norādīt savu uzbudinājuma pakāpi. Rezultātā pirmās grupas respondenti atzīmēja ievērojami lielāku uzbudinājumu nekā tie, kas skatījās "mēmo kino".

Eksperimenta organizētāji līdz ar to secinājuši, ka iegūtie rezultāti apstiprinājuši hipotēzi par to, ka dzimumakta laikā seksa partneriem saasināti darbojas visi maņu orgāni.

"Šo informāciju obligāti ir jāizmanto," vēršoties pie kautrīgākajām dāmām, raksta seksoloģe Šerija Levija. "Ja tev ir labi, izdves skaņas, kas šo patiku apliecina. Kad sasniedz orgasmu, dari tā, lai arī partneris par to uzzinātu. Protams, nevajag kliegt tā, lai traucētu kaimiņus (lai gan lielākoties šāda rīcība netiek nosodīta), bet no vaidēšanas tev pašai sliktāk nekļūs, savukārt partnerim sniegs papildu apmierinājumu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!