Foto: stock.xchng
Balstoties uz savu ilggadējo praktisko pieredzi, šveiciešu psihiatrs Normans Sartoriuss secinājis, ka nodarbošanās ar orālo seksu sievietēm palīdz tik vaļā no kaitīgiem ieradumiem, tostarp arī smēķēšanas.

Kā liecina raksts portālā New Scientist, vairāk nekā puse sieviešu dzīvo pastāvīga stresa vai frustrācijas apstākļos un tāpēc ir neapmierinātas ar savu intīmo dzīvi, bet psihiatrs ir pārliecināts, ka ar orālā seksa palīdzību ir iespējams izlauzties no šī apburtā loka.

Pēc Sartoriusa domām, loģiskā ķēdīte ir šāda: seksa trūkums izraisa stresu, ko daudzas sievietes cenšas "risināt" ar diētu vai - gluži pretēji - pārēšanās palīdzību; tas savukārt rada neveselīgu paradumu izstrādāšanos, piemēram, tieksmi uz smēķēšanu, košļājamās gumijas pārmērīgu košļāšanu vai nagu graušanu.

"Patiesībā, viss, kas vairumam sieviešu ir nepieciešams, ir nodarbošanās ar orālo seksu," apgalvo speciālists, kurš ir pilnīgi pārliecināts, ka tieši šī nodarbe arī ir vienīgā un īstā metode, kā mazināt psiholoģisko nomāktību un izvairīties no nervu sabrukuma. 

Mineta veikšanai ir tūlītēja un ļoti pozitīva iedarbība uz sievietes psihi, jo šīs nodarbes laikā tiek nodarbināts mutes dobums, bet tas, līdzīgi kā mazulim knupīša vai pupa sūkāšana, nomierina nervu sistēmu un mazina spriedzi.

"Pats sūkāšanas process cilvēku zemapziņā atgriež bērnībā, kad mātes krūts bija viņam vienīgais pieejamais prieka avots," secinājis Sartoriuss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!