Kamēr daudzas sievietes botoksa injekcijas izmanto vecuma pēdu slēpšanai, kādā amerikāniete šo skaistumkopšanas procedūru veic savai astoņus gadus vecajai meitiņai, ziņo izdevums The Daily Mail.

Kerija Kempbela no Kalifornijas nonākusi bērnu tiesību aizstāvju un mediķu uzmanības redzes lokā pēc tam, kad viņa atzinusies, ka savai astoņus gadus vecajai meitiņai Britnijai (attēlā) regulāri pašrocīgi veic šo skaistumkopšanas procedūru - katras procedūras laikā meitenei tiek veiktas piecas injekcijas trīs dažādās sejas vietās.

Savu lēmumu meitenītes sejā regulāri ievadīt botoksu Kerija skaidro ar krunciņām, kas veidojas bērna sejā, kad viņa smaida - tā kā mazulīte piedalās dažādos skaistumkonkursos, viņa esot žēlojusies par krunciņām un pati mātei lūgusi šādu palīdzību.

Mediķi norādījuši, ka botoksa injekcijas bērniem veikt nedrīkst, kā arī brīdinājuši, ka šāda rīcība meitenei var radīt nopietnas psiholoģiskas un fizoloģiskas problēmas, bet pati māte visus pārmetumus noraidījusi, apgalvojot, ka Britnija jūtas lieliski.

"Dažreiz tas sāp. Tas mani uztrauc, bet es tieku ar to galā. Mani draugi uzskata, ka tas ir vareni, un vēlas man līdzināties. Es katru vakaru pārbaudu, vai nav radušās jaunas krunciņas. Kad es tās pamanu, es vēlos injekciju. Tas parasti sāp, bet tagad es raudu daudz mazāk," stāstījis bērns.

Uzlabota tiek ne tikai mazās Britnijas seja, bet gādīgā māte rūpējas arī par bērna kāju apmatojumu - tā kā meitene strauji tuvojas pubertātes vecumam, Kerija regulāri veic viņai vaksāciju, lai likvidētu pūciņas uz bērna augšstilbiem.

"Es uzskatu, ka spalvas uz kājām nav sievišķīgi. Tas bija ļoti, ļoti grūti un sāpīgi, bet es to izdarīju," matiņu likvidēšanu komentējusi pati meitenīte, bet māte atzinusi, ka piedalīšanās skaistumkonkursos prasot zināmus upurus, ko viņa ar savu bērnu esot gatavas arī nest.

"Mani iedvesmoja citas mātes, ko esmu satikusi skaistumkonkursos. Daudzas no viņām saviem bērniem injicē botoksu, bet tas ir nomāli. Arī manai meitai viss ir kārtībā - viņas gars nav salauzts, viņa ir priecīga," atzinusi Kerija.

"Es esmu lieliska māte. Es visu mūžu esmu par savu meitu rūpējusies viena pati, un neviens nevar man norādīt, ka es daru kaut ko nepareizi," pārliecināta ir mazās Britnijas mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!