Foto: Buzzfoto
Pasaules sabiedrību šokējušas šonedēļ izplatītas ekskluzīvas fotogrāfijas, kurās redzams, kā slavenā amerikāņu aktrise Šarona Stouna (attēlā) šņauc degunu. Lai noķertu šos kadrus, paparaci aktrisei sekojuši vairākas dienas, un eksperti lēš, ka kompromitējošais vizuālais materiāls varētu pilnībā sagraut Stounas aktrises karjeru.

Stouna ar dēlu Roanu pieķerta 28. decembrī, ieturot maltīti Beverlihilsas restorānā California Pizza Kitchen. Kā vēsta nopietnākie ārvalstu mediji, Roans esot kādam citam puisēnam parādījis mēli, māte un dēls pusdienu laikā esot bijuši jautrā omā, bet vēlāk noticis negaidītais - Stouna publiski izšņaukusi degunu.

Neraugoties uz augstāko IQ rādītāju starp Holivudas aktrisēm, vairumam kinomīļu Stouna vienmēr atmiņā paliks kā TĀ sieviete, kura pārcēla vienu kāju pāri otrai, tomēr pēc šokējošo foto materiālu nodošanas atklātībai pastāv varbūtība, ka turpmāk aktrisi uz lielajiem ekrāniem vairs neredzēsim.

Kā zināms, savā 30 gadus ilgajā kino un televīzijas aktrises karjerā Stouna filmējusies vairāk nekā 70 filmās, no kurām ievērības cienīgas ir vien divas - Pola Verhovena Pamatinstinkts un Martina Skorsēzes Kazino.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!