Visai neparasts noziegums fiksēts kādā no Pervomajskas rajona dzīvokļiem Maskavā – par kanibāla iesācēja upuri kļuvis kāds 32 gadus vecs internetā iepazīts homoseksuālis, no kura gaļas slepkava izcepis kotletes un tās ar gardu muti notiesājis.

Kā vēsta Krievijas mediji, bojā gājušā vīrieša māte atgriezusies no atvaļinājuma, taču dēls viņu nav sagaidījis vilciena stacijā. Arī viņu kopīgā dzīvokļa durvis bija slēgtas. Sieviete divas dienas padzīvoja pie kaimiņiem, bet tad nolēma izsaukt glābējus, lai tiktu savā dzīvoklī.

Lai gan nekādu vardarbības pēdu dzīvoklī nebija, māte izsauca policiju. Izmeklētāji sāka skaidrot, ar ko puisis sazinājies sociālajos tīklos, un tad noskaidrojās, ka viņš bijis reģistrējies vairākās geju mājaslapās. Drīz vien policija atrada arī rakstisku uzaicinājumu no kāda nepazīstama vīrieša, kurš ar viņu bija iepazinies un uzaicinājis pie sevis ciemos.

"Neilgi pirms notikušā kādā no iepazīšanos saitiem viņš bija sazinājies ar kādu 21 gadus vecu vīrieti no Murmanskas. Saskaņā ar provizorisku informāciju vismaz viens no viņiem bija meklējis partneri dzimumattiecībām," medijiem stāstījis reģionālais inspektors Fjodors Bļudenovs.

Kā vēlāk noskaidrojās izmeklēšanā, jaunais paziņa vīrieti uzaicinājis pie sevis ciemos, ar diviem naža dūrieniem kaklā viņu nogalinājis, bet pēc tam no upura gaļas pagatavojis sev maltīti.

"Aizturētais ļoti mierīgi mums izstāstīja visas nozieguma detaļas," atklāj Bļudenovs. "Pēc viņa paša stāstītā, viņš gribējis pagaršot cilvēka gaļu, tāpēc bija plānojis pakāpeniski apēst vismaz desmit cilvēkus. Nevarētu teikt, ka viņam bija kāds īpašs naids pret netradicionālas orientācijas cilvēkiem, viņš tikai bija pārliecināts, ka daudzi no tiem savus netikumus slēpj, tāpēc līķi būs grūtāk atrast."

Nogalinātā geja gaļu slepkava bija ēdis ilgi. Viņš bija gatavojies plašu ēdienu spektru - no kotletēm līdz desām. Savu vainu aizturētais ir pilnībā atzinis. Viņš ir bezdarbnieks, taču nekad iepriekš policijas redzeslokā nebija nonācis.

Tagad izmeklēšanas ietvaros viņam būs jāveic psihiatriskā ekspertīze, jo, neraugoties uz slepkavas šķietamo aukstasinību, pastāv aizdomas, ka viņš varētu būt psihiski nepieskaitāms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!