Foto: F64

Pēdējo nedēļu "skaļākais" skandāls par paparaci video, kurā redzama puskaila dziedātāja Ella, bez biksēm pielaikojot džemperus, kā prognozēts, izrādījusies tikai un vienīgi lielveikala Sky&More banāla publicitātes akcija.

Pēc tam, kad internetā bija parādījušies vairāki labi samontēti videomateriāli ar Ellu, izplatīti piedāvājumi par 100 latiem pirkt video "turpinājumu", bet dziedātājas "advokāts" Gatis Pauliņš no privāta e-pasta draudēja iesūdzēt tiesā visus, izņemot pašu video autoru, atlika vien nogaidīt, kura no iesaistītajām pusēm gūs vislielāko labumu.

Savukārt trešdien tapis zināms, ka, izturot nedaudz lielāku pauzi nekā starp meteorīta nokrišanu un Tele2 atzīšanos, lielveikals SIA Skai Pluss valdes locekļa Riharda Rubeņa personā esot "panācis vienošanos ar pazīstamo dziedātāju un mūzikas producenti Ellu (Elīnu Fūrmani), tā izbeidzot domstarpības sakarā ar iespējamo dziedātājas goda un cieņas aizskārumu".

"Sky&More apliecina, ka, ņemot vērā nepatīkamo starpgadījumu, turpmāk iepirkšanās centrs pieliks vēl lielākas pūles, lai tā apmeklējumu jebkuram pircējam padarītu maksimāli patīkamu un drošu. Jau tuvākajā laikā tiks ieviesti arī jauni tehnoloģiskie risinājumi, kas šādus starpgadījumus padarīs neiespējamus," teikts lielveikala izplatītajā paziņojumā.

Kā vērienīgu publicitātes akciju gadījumos ierasts, arī šis "skandāls" un kārtējais atgādinājums par savu firmu tiek aktualizēts vienlaicīgi ar ielūgumiem apmeklēt dažādas veikalā notiekošas aktivitātes, modes skates, jaunus produktus un, protams, droši justies "jauno tehnoloģisko risinājumu" kabīnītēs.

"Man šķiet, ka tas viss bija speciāli noorganizēts kā provokācija pret mani," savu nostāju izklaides portālam Mango pirms dažām dienām pauda Ella. "Man tagad nav nekā tāda, kas būtu iemesls taisīt šādu akciju. Un, pat ja būtu ko reklamēt, es neizvēlētos šādu veidu, jo tas būtu muļķīgi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!