Foto: EPA/LETA
42 gadus vecais britu aktieris Daniels Kreigs (attēlā), kurš filmējies pēdējās divās filmās par superaģentu Džeimsu Bondu, šonedēļ vienā no Kalifornijas geju klubiem redzēts simpātiska svešinieka sabiedrībā, ziņo amerikāņu prese.

Izdzēruši dažus kokteiļus, puiši izpriecājušies deju zālē, bet pēc tam nekautrējoties turpinājuši apskauties kluba iekšpagalmā. Pēc aculiecinieku stāstītā, "Daniels neiebilda, kad draugs glāstīja viņa gurnus un plecus".

"Kad Daniels un viņa draugs ienāca klubā, viņi izskatījās kā parasts, skaists geju pāris," komentējis kāds kluba apmeklētājs. "Uz ielas Daniels savu draugu noskūpstīja uz lūpām - tas bija atklāts, kaislīgs franču skūpsts."

Daniels Kreigs bijis precējies vienu reizi - ar Fionu Loudonu laikā no 1992. līdz 1994. gadam, un šajā laulībā pārim dzimusi meita. Šobrīd Kreigs oficiāli tiekas ar 30 gadus veco kino industrijas darbinieci Sacuki Mičelu.

Kreigam ir parakstīts kontrakts par piecām Džeimsa Bonda filmām, un nākamā filma, kurai pagaidām nav nosaukuma, uz ekrāniem gaidāma 2011. gadā.

Mango atgādina, ka savulaik uz Džeimsa Bonda lomu pretendēja arī britu aktieris Ruperts Everets, tomēr viņa kandidatūra netika apstiprināta, jo Everets nekad nav slēpis savu netradicionālo seksuālo orientāciju. Pēc neoficiālām ziņām, studijas bosi vienkārši nevēlējās diskreditēt vīrišķīgā Bonda tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!