Foto: Mango

Okartes skatuvē grupas 4vēji sastāvā iepazītā jaunā dziedātāja Māra Katarska (attēlā) pēc izbalsošanas no šova ievākusies dzīvot pie Lienes Brikouskas, taču dziedātāju jaunajā miteklī sagaidījis pārsteigums – ik rītu un vakaru viņu no pretējās mājas loga sveic kails vīrietis, kurš dejojot izrāda meitenei savu vīrišķo lepnumu.

"Pirmais brīdis bija smieklīgs - pieeju pie loga un redzu, ka no pretējās mājas loga uz mani skatās pilnībā kails vīrietis! Pirmo reizi viņu redzēju pirms divām nedēļām, un kopš tā laika viņš tur redzams katru rītu un vakaru - citreiz viņš dejo un izrāda savu mantību, citreiz nodarbojas ar seksu ar kādu sievieti," izklaides portālam Mango šokējošos faktus atklāj Māra.

Vīrietis pretējās mājas logā izrādoties ar nolūku - viņš Māru pamanījis un nereti viņai pamāj, vai nosūta gaisa buču. Dziedātāja gan par šādām jūtu izpausmēm diez ko lielā sajūsmā nav un šausminās par to, vai kaislīgā kunga izdarības nav pamanījuši arī kādi bērni.

"Es pat izsaucu policiju, bet viņi neko nevar padarīt - vīrietis atrodas savā teritorijā un var tur darīt, ko grib. Bet viņš tur dejo stundām! Man pat tagad ir bail paskatīties laukā pa logu, jo īpaši tāpēc, ka vēl neesmu iegādājusies aizkarus," stāsta Māra.

Pagaidām viņa uzrakstījusi iesniegumu policijai un nama īpašniekiem, taču necer, ka situācija tik drīz atrisināsies.

"Viņu nesatrauc tas, ka kāds skatās - man šķiet, ka viņš speciāli vēlas, lai viņu redz, jo tas viņu uzbudina. Viņš tur, pie loga, speciāli izrāda savu mantību," šausminās Māra, kura pēc šova pamešanas turpina muzicēt un pašlaik koncertē kopā ar savu meiteņu grupu The Survivors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!