No jaunās māmiņas Kristīnes izklaides portāls Mango saņēma satraukuma pilnu vēstuli par to, ka Rīgā bērnu veikalā lelle.lv tiek pārdoti homoseksuāla paskata ziloņi, vienu no kuriem Kristīne arī nofotografējusi.

"Ar savu mazo meitiņu bijām atbraukušas uz bērnu veikalu lelle.lv, kas atrodas Mūkusalas ielā, taču vislielāko pārsteigumu mums abām sagādāja ļoti dīvaina paskata zilonis tradicionālajās Mozaīkas atbalstītāju krāsās. Tieši šis zilonis arī radīja ļoti neveiklu situāciju.

Meitiņa man saka: "Mamma, tu man grāmatā rādīji, ka visi ziloņi ir pelēki. Bet kāpēc šitais zilonītis ir raibs?" Uzreiz neattapos, ko atbildēt, bet sāku kaut ko stāstīt par to, ka pelēkie zilonīši ļoti mīl savas mātītes, bet ir arī tādi krāsainie zilonīši, kuriem mātītes nepatīk, tāpēc viņi izvēlas mīlēt citus ziloņus ar krāniņiem.

Tā arī nesapratu, kāpēc rotaļu ziloņi ir jānokrāso visās varavīksnes krāsās un kāpēc man trīs gadus vecam bērnam būtu jāskaidro, ka daļa pasaules ziloņu ir ļoti dīvaini radījumi," raksta jaunā māmiņa Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!