Kādai 22 gadus vecai Lielbritānijas iedzīvotājai, kuras vārds publiski netiek atklāts, diagnosticēts ļoti rets klīnisks fenomens – viņai ir trīs krūtsgali, turklāt viens no tiem, aptuveni četrus centimetrus liels veidojums, atrodas uz pēdas.

Kā vēsta izdevums Dermatology Online, patiesībā trešais krūtsgals dabā nemaz nav tāds retums - medicīnā šo anomāliju dēvē par pseidommamu, un saskaņā ar statistikas datiem trešais krūtsgals ir vienam procentam vīriešu un diviem procentiem sieviešu.

Tiesa, vairumā gadījumu trešais krūtsgals atrodas virs jostasvietas (zem krūtīm, uz pleca, uz kakla, atsevišķos gadījumos pat uz sejas), tāpēc šīs jaunās sievietes gadījums uzskatāms par īpašu izņēmumu. Protams, viņai šis krūtsgals ir stipri deformēts, jo ikdienā viņa uz tā uzkāpj.

"Viņai nav nekādu sūdzību par sāpēm, un pat grūtniecības laikā šis veidojums nemainīja ne izmēru, ne krāsu. Nevienam no viņas ģimenes locekļiem nav konstatēta šāda anomālija. Cik mums zināms, šis ir pirmais reģistrētais krūts audu veidojums uz pēdas," komentējis viens no mediķiem.

Pasaules kultūrvēsturē viens no slavenākajiem cilvēkiem ar trešo krūtsgalu ir Fransisko Skaramanga - galvenais ļaundaris no 1965. gada romāna un 1974. gada filmas The Man with the Golden Gun par Džeimsu Bondu.

Savukārt no slaveniem cilvēkiem ar trešo krūtsgalu savulaik lepojusies angļu dziedātāja Lilī Allena - kādā no TV šoviem viņa demonstrēja šo anomāliju, kas atrodas nedaudz pa kreisi no īstā krūtsgala.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!