Kāda krievu jaunlaulāta pāra kāzu fotogrāfija (attēlā) ar pārmērīgi atkailinātu līgavas kleitas augšdaļu guvusi plašu atsaucību starp simtiem blogeru no visas pasaules un kļuvusi par īstu interneta sensāciju, ziņo The Daily Telegraph.

Pirmo reizi šis foto tika publicēts saitā Wedinator, kurā tiek izvietotas kuriozas kāzu fotogrāfijas no visas pasaules, bet jau drīz vien pēc šī attēla nonākšanas atklātībā to savos blogos izvietojuši simtiem globālā tīmekļa lietotāju no dažādām valstīm.

Fotogrāfija uzņemta, jaunlaulāto pārim kāpjot ārā no limuzīna. Tā kā attēls tapis Krievijā, interneta lietotāji pamatoti pieļauj, ka līgava, kuras kleita knapi piesedz krūšu galiņus, ir krieviete.

Līgavas drosmīgā kleita internetā izraisījusi plašas diskusijas, un starp jaunlaulātās stila komentētājiem ir gan tādi, kas slavē sievietes izskatu, gan tādi, kas pārmet "absolūtu bezgaumību".

Fotogalerijā Mango piedāvā aplūkot gan sensāciju izraisījušo krievu līgavas kāzu kleitu, gan nelielu izlasi no jautrā portāla Wedinator ar amizantākajām dažādu laulību ceremoniju fotogrāfijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!