Foto: EPA/LETA
Kalifornijā kārtējo reizi norisinājies ikgadējais pasaulē neglītāko suņu konkurss, kurā par uzvarētāju atzīta čivavas šķirnes kucīte ar dižciltīgu vārdu Princese Ebija Frensisa.

Neglītākā suņa titula ieguvēja žūrijas atzinību un simpātijas izpelnījās ar savu līko muguriņu un kleinajām ķepām, kā arī ar aizpampušo aci, kura praktiski visu laiku ir aizvērta.

Suņa saimniece Ketlīna Frensisa pēc sava četrkājainā mīluļa apbalvošanas un tūkstoš dolāru vērtā čeka saņemšanas atzinusi, ka ir ļoti pārsteigta par savas kucītes uzvaru.

"Es neuzskatu, ka mans suns ir tik briesmīgs! Vienmēr esmu domājusi, ka man ir pats skaistākais suns pasaulē," savu pārsteigumu skaidrojusi neglītākā suņa īpašniece, kura tomēr dīvainā kārtā ar savu skaistuli bija ieradusies uz šo neglīteņu konkursu.

Mango jau ziņoja, ka pērnā gada neglītākā suņa titula īpašniece - Ķīnas cekulainā kucīte Mis Elija - jūnija sākumā neilgi pirms konkursa 17 gadu vecumā devās uz labākiem medību laukiem.

Galerijā: ieskats šī gada pasaulē neglītāko suņu konkursā, kurā par tituliem atkārtoti cīnījās arī vairāki iepriekšējo konkursu dalībnieki. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!