Kāds ķīnietis, kurš bija nodomājis savu uzskatu uzlabot ar tādu skaistumkopšanas procedūru kā dzīvu dēļu izmantošanu, gandrīz zaudējis dzīvību, jo viena no dēlēm bija ieslīdējusi organismā pa vīrieša dzimumlocekli.

Kā vēsta vietējā prese, 56 gadus vecais Vans Džaņnans no Hubejas provinces bija saklausījies nostāstus, ka, ielaižot vannā dzīvas dēles, tās izdala specifisku šķidrumu, no kura cilvēkam nokrīt mirušās ādas audi un līdz ar to liek viņam izskatīties par vairākiem gadiem jaunākam.

Vietējā tirgū Vans bija nopircis desmit dēles, kuras salaida vannā ar ūdeni un arī pats iekāpa paplunčāties. Tomēr skaistumkopšanas procedūra beidzās traģiski - gandrīz 18 centimetrus gara dēle ieslīdēja vīrieša uretrā un aizkļuva līdz urīnpūslim.

"Es iekāpu vannā un sajutu, kā dēle knibinās ap manu dzimumlocekli. Kad sāpes kļuva nepanesamas, es centos viņu sagrābt, bet dēle bija pārāk slidena un pazuda manā penī," vēlāk presei stāstījis nelaimīgais vīrietis.

Sākumā Vans bijis tik ļoti pārbijies, ka gandrīz vai zaudējis samaņu, un arī viņa sirds sākusi streikot. Tomēr, neraugoties uz sāpēm, viņš bija pārāk kautrīgs, lai vērtos pēc palīdzības. Ķīnietis cerēja, ka dēle no viņa organisma iznāks dabīgā ceļā, taču tā nenotika.

Pēc kāda laika Vans tomēr saņēmies un izsaucis neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ārsti ar ultraskaņas palīdzību atrada svešķermeni, bet, lai to izņemtu no vīrieša organisma, bija nepieciešama trīs stundu ilga operācija. Ap to laiku dēle jau bija mirusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!