Internetā izplatītas fotogrāfijas no kāda plenēra, kurā divas jaukas krievu meitenes rāda savu varēšanu, gleznojot ar krūtīm. Atsevišķi gleznas fragmenti veidoti arī ar dibenu, tiesa, ar meiteņu asistenta palīdzību, kurš tos uzstutējis attiecīgā augstumā.

Neapšaubāmi, ka gleznošana ar dažādām ķermeņa daļām lielākajā daļā sabiedrības izraisa fizioloģisku un ksenofobisku riebumu, par ko jo īpaši liecina nesen uzgleznotā austrāliešu mākslinieka Prikaso glezna, kurā viņš ar savu talantīgo dzimumlocekli iemūžinājis latviešu dziedātāju Aishu.

Arī latviešu šovbiznesa zvaigžņu vidū pēdējā laikā novērota tendence uzsākt gleznotāja karjeru - pie šīs nodarbes ķērusies gan jaunā dziedātāja Jenny May, gan dziedošās Dukuru ģimenes galva - tētis Edijs. Tiesa, abi minētie mūziķi joprojām pieturās pie tradicionālām un pat anahroniskām metodēm, proti, gleznošanas ar otu.

Mango piedāvā nelielu ieskatu krievu meiteņu Ļenas un Oļas glezniecības manierē, tomēr redakcija brīdina, ka foto galerijā skatāmi īpaši nepatīkami kadri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!