Foto: AFP/Scanpix
Berlīnē atrasts Ādolfa Hitlera līgums, kuru viņš noslēdzis ar Sātanu. Līgums datēts ar 1932. gada 30. aprīli un abpusēji parakstīts ar asinīm. Saskaņā ar līgumu, nelabais piešķir Hitleram neierobežotu varu, bet ar nosacījumu, ka vadonis to izmantos ļaunos nolūkos.

Apmaiņā pret varu fīrers apsola pēc 13 gadiem atdot nelabajam savu dvēseli. Četri neatkarīgi eksperti pēc minētā dokumenta izpētes secinājuši, ka Hitlera paraksts nav viltojums un atbilst tam, kāds viņam piemita trīsdesmitajos gados. Tāpat tiek norādīts, ka nelabā paraksts sakrīt ar to, kāds atrodams uz citiem līdzīga rakstura līgumiem, un tādu līgumu ir gana daudz.

Zinātniece Grēta Laibere ir pārliecināta, ka atrastais dokuments ir autentisks. "Līgums ļauj atminēt mīklu, kā fīreram izdevās kļūt par Vācijas vadoni. Spriediet paši: līdz 1932. gadam viņš bija vienkāršs neveiksminieks. Viņu izdzina no augstskolas, viņš divas reizes izkrita mākslas skolas eksāmenos un pat sēdēja cietumā. Visi, kas tolaik pazina Hitleru, uzskatīja viņu par norakstāmu un nekam nederīgu cilvēku. Tomēr, sākot ar 1932. gadu, viņa liktenis pamatīgi izmainījās. Viņš burtiski katapultējās varas krēslā un 1933. gada janvārī jau vadīja Vāciju. Manuprāt, tas izskaidrojams ar savienību, kas noslēgta ar Sātanu. Savukārt, 1945. gada 30. aprīlī, precīzi pēc 13 gadiem, Hitlers dzīvi beidz pašnāvībā."

Fīrera līgumu ar nelabo atrada lādē kādas nodegušas mājas gruvešos. Kā līgums tur nokļuvis, nav zināms. 

Attēlā: Ādolfa Hitlera vaska figūra, kas no jūlija sākuma apskatāma Berlīnes vaska muzejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!