Foto: Mango

Liepājas domes darbiniekus šokējuši skandalozā liepājnieka Luija Fonteina jeb īstajā vārdā Stīna Lorencsa (attēlā) iesniegtie papildinājumi domes deputātu ētikas noteikumiem, ziņo portāls liepajniekiem.lv.

Šobrīd pašvaldībā rit darbs pie domes darbinieku un deputātu ētikas noteikumu projekta izstrādes, kas paredz ieviest zināmas uzvedības un ārējā izskata normas, un Liepājas domes personāldaļā netiek noliegts, ka nepieciešamību pēc šādiem noteikumiem zināmā mērā ietekmējusi tieši Fonteina uzvedība.

Dāņu izcelsmes uzņēmēju un rokmūziķis Fonteins, kurš neilgi pēc iekļūšanas Liepājas domē mediju un sabiedrības uzmanību piesaistīja ar rupju izrunāšanos kādas sēdes laikā, šos pagaidām neapstiprinātos noteikumus uztvēris kā cilvēka brīvību ierobežojošus un domē iesniedzis savus papildinājumus.

Fonteina iesniegtajos 15, viņaprāt, ētikas noteikumos nepieciešamajos punktos iekļauts arī aizliegums nodarboties ar anālo seksu: "Anālais un orālais sekss ir aizliegts vienmēr - gan darbā, gan ārpus tā."

Tāpat viņš kārtības rullī mudinājis iekļaut aizliegumus domes sēžu laikā "laist gāzītes" un aizliegumu deputātiem nodarboties ar nedrošu seksu. "Vienmēr ir jālieto prezervatīvi - pat ja atrodaties uz neapdzīvotas salas," rosina Fonteins.

"Šī ir mana atbildes reakcija. Neviens man nenoteiks, kā uzvesties un kā ģērbties. Tā nevar kontrolēt cilvēkus," savu rīcību komentējis pats Liepājas domes deputāts.

Fotogalerijā ieskats Fonteina piedāvātajos variantos, kā jāģērbjas Liepājas domes deputātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!