Foto: LETA
Kardināls Jānis Pujats (attēlā) uzskata, ka šobrīd plaukst un zeļ homoseksuālisms, tāpēc "pasaule šobrīd prasās pēc lielas pātagas" un vairs nav tālu līdz brīdim, kad "notiks kaut kas ļoti slikts".

Uz jautājumu, cik tad daudz cilvēcei atlicis laika, sarunā ar izklaides portālu Mango Pujats domīgi stāsta: "Jau sen tiek runāts par trīs tumšām dienām, kur dominēs melnā enerģija. Ja nu pēkšņi atveras kāds melnais caurums? Labi, tas jau ir par traku, tomēr arī zinātnieki runā par melno matēriju, kurā varam iegrimt un tad mēs neviens nezināsim, ko darīt".

Sakarā ar neizbēgamo pasaules galu kardināls ir izskaitļojis, ka šobrīd rit divdesmit devītais gads kopš brīža, kad Svētā Dievmāte Marija pirmoreiz sazinājās ar misionāriem Meždugorjes pilsētā. (Runa ir par Bosnijas un Hercogovinas pilsētu Meždugorji, kur 1981. gadā sešiem cilvēkiem esot parādījusies Dievmāte. Tā ir viena no aptuveni 400 reģistrētajām pilsētām, kur novērots šāds fenomens. - Mango red. piez.)

"Ja pieņem, ka Dievmāte ar Meždugorjes misionāriem paredzējusi kontaktēties 33 gadus - tieši tikpat, cik Jēzus Kristus pavadīja uz Zemes -, tad kaut kas ļoti slikts notiks pēc trīs ar pusi gadiem. Ir atlikuši vien trīs cilvēki, ar kuriem Dievmāte vēlas kontaktēties, un, kad vairs nebūs vairs neviena, notiks kaut kas slikts," ar neiepriecinošu prognozi dalās Pujats.

Kardināls stāsta, ka izlasījis grāmatu Dievmātes parādīšanās Meždugorjē, un tajā teikts, ka Dievmāte misonāriem solījusi parādīties trīs dienas pirms kaut kas slikts būs noticis, tomēr to, kā tieši mistiskais "kaut kas slikts" varētu izpausties, Pujats diemžēl nezina.

Tiesa, kardināls uzskata, ka šobrīd ir skaidri redzams, ka Dieva sods pār pasauli nāks, taču Pujats ir pilnīgi pārliecināts, ka brīdī, kad baznīca būs saņēmusi signālu par "kaut kā slikta" tuvošanos, par to tiks pavēstīts arī citiem cilvēkiem.

"Jā, baznīca ir piesardzīga," portālam Mango atzīst Pujats un uz jautājumu, vai gadījumā baznīca nevar nokavēt pasaules galu, norāda: "Jā, varbūt arī būs par vēlu, bet es domāju, ka baznīca rēķināsies ar to. Ja viss attīstīsies pa nopietnam, baznīca brīdinās cilvēkus, piemēram, pa radio".

Sirmais kungs gan uzskata, ka cilvēki šādu paziņojumu varētu uztvert kā nelāgu joku - neticēt tam, ka patiesi tuvojas "kaut kas slikts", jo patlaban cilvēce pārāk aizrāvusies ar reklāmām, seksa eksponēšanu un, protams, homoseksuālismu.

"Cilvēki ir aizvilkuši kaut kur uz sāniem ar visām reklāmām, seksa eksponēšanu. Katrā grāmatā ir sekss, cilvēki pie seksa ir pieradināti. Cilvēki ir pieradināti arī pie mantas pieraušanas, un tieši tādēļ es domāju, ka pasaule jau sen prasās pēc lielas pātagas," atklāts ir Pujats.

Viņš ir pārliecināts, ka, to visu savelkot kopā, pasaules gals ir neizbēgams. "Līdz ar pilnīgu seksa propagandu cilvēki ir attālinājušies no Dieva, attālinājušies ar visām savām azartspēlēm, noziegumiem. To visu savelkot kopā, zūd jēga - ir sakrājies pārāk daudz. Un tādos brīžos seko attīrīšanās - Dievs uzlaidīs globālo sodu!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!