Foto: Mango
Pēdējo mēnešu laikā daudzi ir pamanījuši, ka populārā pašmāju dziedātāja Linda Leen publiskus pasākumus sākusi apmeklēt viena pati bez sava ilggadējā pavadoņa - politiķa Edgara Jaunupa.

Februāra beigās Latvijas mūzikas biznesā nozīmīgās "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas" pasniegšanas ceremonijā Latvijas Nacionālajā operā Linda Leen ieradās viena pati, arī marta sākumā notikušo "Latvijas Stila un Modes balvu" ceremoniju dziedātāja apmeklēja bez Jaunupa, un tas, protams, gan mediju, gan šovbiznesa darboņu vidū radīja pamatu runām, ka viens no pašmāju populārākajiem pāriem ir izšķīrušies.

Sarunā ar izklaides portālu Mango uz jautājumu, kāpēc Jaunups vairs nepavada savu draudzeni uz dažādiem Latvijas šovbiznesa pasākumiem, politiķis pēc ilgas un pārdomu pilnas pauzes tomēr apstiprina, ka abu attiecības jau kādu laiku ir beigušās.

"Jā, mēs kādu laiku esam šķīrušies. Es šo situāciju komentēt nevēlos, bet, tā kā es negribu melot, varu tikai apstiprināt, ka attiecības ir beigušās," lakoniski paskaidro Jaunups un piebilst, ka viņš labāk to pasaka pats, nekā ļauj medijiem izteikt dažādus minējumus.

Pirmo reizi dziedātāja Linda Leen kopā ar Edgaru Jaunupu sabiedrībā parādījās 2006. gada nogalē kādā Baltijas Basketbola līgas spēlē, kur abus pirmo reizi arī pamanīja vietējo dzelteno mediju pārstāvji.

Vēlākajos gados abi regulāri apmeklējuši dažādus publiskus pasākumus, kuros neslēpa savas abpusējās simpātijas, bet baumas par pāra attiecību izjukšanu uzvirmojušas vairākkārt. Aizvadītā gada vasarā pēc dažām preses publikācijām parādījās spekulatīvas runas, ka Jaunupam ir mīļākā, bet sarunā ar izklaides portālu Mango viņa draudzene tās atspēkoja.

Vēl decembra sākumā Lindas Leen albuma Ziemasskaņas prezentācijā dziedātāja, sveicot visus savā dzīvē svarīgos cilvēkus, īpaši uzsvēra Edgara Jaunupa nozīmi un atzina, ka uztver viņu kā savas ģimenes būtisku sastāvdaļu, bet kopš gada sākuma abi kopā publiskos pasākumos vairs manāmi nebija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!