Vīriešu žurnāla FHM katru pavasari rīkotajā lasītāju balsojumā noskaidrotas 100 pasaulē un Latvijā seksīgās sievietes, un pirmo vietu tajā ieņēmusi šova Latvijas princese pirmās sezonas dalībniece Monta Zuke (attēlā).

Lasītāju balsojums, lai noteiktu seksīgākās sievietes, veikts visu valstu FHM žurnālos, un par 29 valstu balsojuma vispārējo uzvarētāju kļuvusi amerikāņu modele Marisa Millere, kura Latvijas lasītāju balsojumā palikusi trešajā vietā.

Pirmajā vietā Latvijas lasītāju balsojumā ierindojusies viena no skandalozākajām Latvijas "princesēm" un futbola kluba Skonto mārketinga menedžere Monta Zuke, kura pavisam nesen vietējo mediju uzmanības lokā nonāca, pateicoties baumām par savu sakaru ar tenisistu Ernestu Gulbi.

Lai gan populārā sportista māte Milēna Gulbe sarunās ar presi intīmas attiecības vai pat draudzību starp savu dēlu un Zuki noliedza, pati "princese" vēlējās saglabāt noslēpumainību, sakaru ar par "zelta puisēnu" dēvēto Ernestu nedz noliedzot, nedz apstiprinot.

Latvijas FHM lasītāju balsojuma otrajā vietā ierindojusies Džesika Alba, trešajā vietā Marisa Millere, kurai seko amerikāņu aktrise Megana Foksa, piektajā vietā iekļuvusi dziedātāja Aisha, sestajā - aktrise un producente Agnese Zeltiņa.

Pasaules un Latvijas seksīgāko sieviešu saraksta septītajā vietā ir dziedātāja Bejonsa, astotajā - dziedātāja Rianna, bet topa devītajā vietā iekļuvusi vēl viena "princešu" šova dalībniece, par "suņu princesi" dēvētā Diāna Kubasova, aiz sevis atstājot ekstravaganto amerikāņu dziedātāju Lady Gaga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!