Foto: Mango
Šajā nedēļā Dailes teātra aktieru Ilzes Ķuzules un Artūra Skrastiņa ģimenē piedzimuši dvīņi. Lai gan Artūrs stingri noliedzis teātri informēt medijus par ģimenes pieaugumu, Artūra un Ilzes skatuves kolēģu vidū strauji izplatās priecīgā vēsts, ka Ilze un Artūrs kļuvuši par vecākiem dēliņam Maratam un meitiņai Emīlijai.

Pērnā gada Spēlmaņu nakts balvu pasniegšanas ceremonijā Artūrs Skrastiņš saņēma balvu kā "Gada aktieris otrā plāna lomā", savukārt viņa sieva Ilze Ķuzule-Skrastiņa tika atzīta kā "Gada labākā jaunā skatuves māksliniece".

Tieši šajā pasākumā arī nāca klajā fakts, ka abu populāro aktieru ģimenē būs pieaugums, jo skaidri bija saskatāms, ka jaunā aktrise ir mātes cerībās. Grūtniecības laikā Ilze arī pārtrauca darbu Dailes teātrī un Teātra observatorijā, kā arī filmēšanos skatītāju iecienītajā seriālā UgunsGrēks

Viens no populārākajiem aktieru pāriem jau kopš attiecību uzsākšanas vairījies no preses uzmanības un attiecies komentēt privātās dzīves nianses. Artūra un Ilzes jūtas uzplauka pirms trim gadiem, kad abi iepazinušies Olimpiskā sporta centra peldbaseinā un pēc tam kopīgi strādājuši pie Dž.Dž. Džilindžera režisētās izrādes Lodes pār Brodveju

Artūrs ar latviešu dzejnieces Māras Zālītes meitu Ilzi Ķuzuli gredzenus mija 2008. gada 23. decembrī Krimuldas baznīcā vairāk nekā 60 viesu klātbūtnē. Ceremoniju vēroja ģimenes locekļi, tuvākie draugi un kolēģi, bet liecinieku godā bija līgavaiņa tuvi draugi - Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs un viņa sieva, Latvijas Nacionālās operas soliste Kristīne Zadovska.

Ilzei šie bērni ir pirmdzimtie. Savukārt Artūrs pirms tam ilgus gadus draudzējās ar Dailes teātra aktrisi Rēziju Kalniņu, tomēr šajā savienībā bērni nav dzimuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!