Foto: Mango
Ļoti populārā pašmāju dziedātāja Inese Cibuļska, kura plašāk pazīstama kā "Kombuļu" Inese (attēlā), savā dzimšanas dienā, 31. jūlijā, dosies uz mākslīgās apaugļošanas procedūru, lai ieņemtu bērniņu no sava mīļotā Benda Jensena Storgārda.

Četru bērnu māmiņa Inese sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta: "Es ļoti vēlos piekto bērniņu, un kopā ar Bendu esam nolēmuši, ka mākslīgās apaugļošanas procedūrai jānotiek 31. jūlijā - manā dzimšanas dienā. Tas man dotu neizsakāmu svētku sajūtu, jo šis bērniņš tiks radīts mīlestībā un mūsu abu ar mīļoto sapratnē."

Uz jautājumu, ko viņa vairāk vēlētos - puiku vai meiteni, Inese atbild: "Protams, man jau ir četri dēli un tādēļ es vēlētos meitiņu, lai saprastu, kā tas ir - būt meitenītes mammai, un arī Bends domā, ka mums būs meitiņa, tomēr man intuīcija saka priekšā, ka būs puika. Bet es ļoti priecāšos arī par puisīti!"

Inese ir apdomājusi arī to, kā plānoto bērniņu varētu nosaukt. "Man radās doma, ka gadījumā, ja būs puisītis, viņu varētu saukt par Bendu, bet tad ienāca prātā, ka var pielikt arī otru man ļoti mīļu vārdu - mana un mana sintezatora dueta nosaukumu Tyros, protams, ar latviešu burtiem. Tad nu nonācām pie secinājuma, ka gadījumā, ja būs puisītis, tad būs Bends Taiross, bet gadījumā, ja būs meitenīte, tad viņu sauks Inese Tairosa," priecājas dziedātāja.

Tāpat Inese Mango atklāj, ka arī pēc piektā mazuļa dzimšanas negrasās novērsties no sava aicinājuma - mūzikas.

"Dziedāt es turpināšu un arī uzstāties es noteikti turpināšu, jo ar bērna dzimšanu dzīve nebeidzas. Tas tāds maldīgs priekšstats, ka pēc bērna dzimšanas ir grūti atgriezties uz skatuves. To, ka tas nav nemaz tik grūti, ir pierādījuši daudzi mūziķi un pierādīšu arī es!" apņēmības pilna saka Inese.

Galerijā: "Kombuļu" Inese ikdienā, baudot dzīvi un koncertējot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!