Pazīstamās šlāgermūzikas izpildītājas Ineses Saulītes (attēlā) attiecībās ar dāņu uzņēmēju Bentu pašlaik iestājies grūts periods – mīļotais mākslinieci sācis morāli terorizēt un pat naktīs vairs neļauj sev pieskarties. Taču allaž optimistiskā Inese zina, ka savu laimi noteikti atradīs.

"Mēs pašlaik esam nulles pozīcijā - nav nekādu garantiju par to, kā veidosies mūsu nākotne kopā ar Bentu. Jau ilgu laiku viņš man dara pāri, izdarot spiedienu morālā ziņā. Ja mans bijušais vīrietis Ēriks mani ietekmēja fiziski, šajā gadījumā es sastopos ar morālo vardarbību," izklaides portālam Mango skumjo patiesību atklāj populārā Inese.

Pēdējā laikā Bents to tik vien darot, kā pārmetot mīļotajai visu, ko vien iespējams - te gaisma nav izslēgta, te bērni ne tā saģērbti, te kotletes ne tā izceptas, te dziedātāja viņam nepalīdzot remontdarbos.

"Es nevaru viņam palīdzēt remontdarbos, jo man jau trīs mēnešus ir nopietnas problēmas ar muguru - pat pasēdēt vairs nevaru. Nedrīkstu neko smagu celt, taču viņam viss vienalga - viņš uzskata, ka, ja jau es esmu jauna, man nekas nevar notikt," sašutusi ir Inese.

Viņai nav patīkami arī tas, ka mīļotais vīrietis ne vienmēr ir iecietīgs pret Ineses diviem jaunākajiem dēliem, kuri dzīvo pie mammas.

"Es kļūstu ļoti dusmīga, ja viņš manu bērnu parauj aiz auss! Viņš ir pieradis būt direktors, un viņš uzskata, ka visiem viņam jāpakļaujas. Es nekad negribētu nonākt tādā situācijā, kad man būtu jāizvēlas starp saviem bērniem un vīrieti," dēlus aizstāv dziedātāja, piebilstot gan, ka brīžos, kad Ineses nav klāt, puikām ar Bentu ir ideāla saskaņa - visi kopā ēd picu un labi atpūšas, bet mīļotās klātbūtnē Bents atkal pārvēršas par komandieri.

"Viņš mani morāli iznīcina - atkārto, ka esmu nulle, dzīvoju uz viņa rēķina un neko nedaru," par krīzi jau pusotru gadu ilgajās attiecībās sūdzas simpātiskā dziedātāja. Strīdi atsaucas arī uz pāra seksuālo dzīvi - abiem jau nedēļu nav bijušas intīmas attiecības, kas ir ilgākais laiks, ko abi kopdzīves laikā pavadījuši bez seksa.

"Pa nakti nedrīkstu viņam pat pieskarties. Bet es tā nevaru - mācos viņam virsū, gribu visu izrunāt un atrast kompromisu. Bet viņš negrib nekādus kompromisus - vai nu es dzīvoju pēc viņa noteikumiem, vai arī lai meklēju jaunu vīrieti," attiecību sarežģījumus skaidro tautas mīlētā māksliniece. Viņa zina, ka pašai problēmu atrast citu vīrieti nebūtu, taču viņa ir pieķērusies Bentam.

"Reizēm brīnos - kā tas var būt - man ir tik daudz fanu, no kuriem gūstu tik lieliskas emocijas, bet kaut kā neiet ar vīrieti," saskumusi Inese. Pievilcīgajai sievietei Bents pat uzstādījis pilnīgi nekaunīgu ultimātu - ja viņa uzbarosies līdz 70 kilogramiem, attiecības beigsies.

Savā neizskaidrojamajā nīgrumā Bents pat esot gājis tik tālu, ka kļuvis vienaldzīgs pret Ineses dziesmām - mūziķes daiļradi, ko viņš agrāk bija tik ļoti iemīļojis, viņš vairs negrib dzirdēt.

Inese spriež, ka nesaskaņas starp agrāk tik saskanīgo pāri sākušās pēc tam, kad Bents iegādājies īpašumā kādreizējo Priekules universālveikalu. Dānis sapņojis, ka šeit sabrauks visi viņa radi, lai vasarā atzīmētu viņa 70 gadu jubileju, Inesei vietu savos sapņos neatstājot.

"Viņš mani samīļo labi ja reizi mēnesī - dzīvojam kā vienkārši draugi vai paziņas. Jau no janvāra sāksim dzīvot atsevišķi, un tad jau laiks rādīs, kā būs tālāk. Kā jau esmu minējusi savā dziesmā - es dzīvoju tā,  lai nav žēl. Uzskatu, ka viss, kas notiek, notiek uz labu - ja attiecības izjuks, lai tā notiek - raudāt es netaisos!

Nupat uzrakstīju savu simto dziesmu - Dzīvo tā krievu versiju, un ticu, ka, ja arī veiksme pagaidām paņēmusi brīvdienas no manis, nākotnē viss sakārtosies," kā allaž optimistiska ir Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!